Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGPMB Fetiţă de doi ani căzută de la etaj în Sectorul 1!

ro

15 Apr, 2024 14:31 738 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei fetiţe de doi ani care a căzut, luni dimineaţă, 15 martie 2024, de la etajul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei.


Oficial de la Poliție 

În această dimineaţă, 15 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că este vorba despre o fetiţă, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.



Citește și:

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj în zona Casei de Cultură. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii