Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare Nu avem gropi in drumuri

ro

03 Feb, 2010 12:54 1304 Marime text

La Timişoara plombele asfaltice ţin 48 de ore. Câte gropi sunt în Ploieşti, cum se laudă primarul Craiovei cu bitumul unguresc. Care e situaţia la Iaşi, Constanţa sau Argeş, ne spune gandul.info.

Potrivit aceleiaşi surse, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că are drumuri bune. "Nu prea am avut probleme cu drumurile. Cei ce ne fac nouă lucrările ne-au dat garanţii de patru ani şi o durată de viaţă de 10 ani. De exemplu, în Mamaia am asfaltat din 2003, iar de atunci nu am schimbat asfaltul, nu sunt gropi. Restul, întrebaţi-i pe Videanu şi Băsescu cum asfaltează ei", a încheiat Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stefan-Radu 05 Feb, 2010 14:21 dar cu gropile din afara orasului cum ramane? ma refer la e87 care e plin de gropi! zilele trecute am plecat de la Tulcea spre Constanta ca sa dau un examen la master si era polei pe sosea. Intre Mihai Viteazu si Tariverde exista o groapa adanca pe ambele sensuri de circulatie! am evitat-o prin stanga si am derapat! am zburat in decor in dreapta soselei dupa ce am pierdut controlul masinii. Noroc ca era zapada proaspata pe margine ca altfel ma rasturnam! pentru ce platim rovigneta? Idiotii astia in loc sa asfalteze toata soseaua acopera doar gropile cu un ciment care se mananca imediat! bani cheltuiti aiurea! ineficient! cine controleaza calitatea drumurilor? ii pasa cuiva? ar trebui sa existe un semn cu atentie pericol de moarte! iesi pe e87 pe propriul risc! animale... merita sa iti platesti rovigneta?
  • rechinul 03 Feb, 2010 09:51 mincinosul,constanta este "plina"de gropi,huo