Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre despre Banias Nu ştiu nici dacă e însurat sau e gagicar. Este greu să comunici cu băsiştii"

ro

03 Feb, 2012 01:13 1772 Marime text

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre a declarat, astăzi, că Mircea Banias a plecat din PDL pentru că nu se mai regăsea în cadrul formaţiunii democrat-liberale. Iritat că presa îl tot întreabă cum va colabora cu parlamentarul migratory, Mazăre a susţinut că nu ştie, deoarece Banias este un personaj pe care nu l-a urmărit, adăugând că "este greu să comunici cu băsiştii".

"Ce mă tot întrebaţi pe mine ce face Banias? Nu ştiu, nu este un personaj pe care l-am urmărit. N-am nimic cu omul, nu ştiu nici dacă e însurat sau e gagicar, nici unde stă, nici ce face. Nu l-am urmărit pe domnul Banias. Ştiu doar că a fost anchetat de către DNA, că la un moment dat a plecat din PDL, mai mult de atât nu ştiu", a mai spus Radu Mazăre.

"Eu de când spun că e greu să comunici cu băsiştii, a ajuns şi el la concluzia asta în timp", a mai spus Mazăre.

Întrebat dacă va avea o colaborare bună cu Mircea Banias, noul lider al filialei PC Constanţa, primarul a răspuns: "Păi de ce să nu avem? Îi urez succes".
Senatorul Mircea Banias, care a demisionat din PDL, a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că s-a înscris în PC şi că, în continuare, va activa în grupul parlamentar liberal-conservator.

Sursa: Evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii