Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre "Băieţaşul asta de aici vine şi-şi dă ochii peste cap că vindem Cazinoul"

ro

08 Jul, 2011 18:54 940 Marime text
"Băieţaşul asta de aici vine şi-şi dă ochii peste cap că vindem Cazinoul", a spus Mazăre care, la finalul discursului în faţa colegilor săi consilierilor,a venit cu propunerea ca să se facă un sondaj de opinie pentru a vedea ce vor constănţenii. ."Vă rog supuneţi la vot propunerea mea, trebuie să ţinem cont de voinţa poporului", a mai adăugat edilul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marele anonom 08 Jul, 2011 17:02 Dar acest baiat in papuci si nadragi scurti vine si se da primar si declara CAZINOUL PARAGINA.CINE L-A FACUT PARAGINA...GAOAZA? FAZA URMATOARE VA FI DARAMARE si sa vezi ce mai BLOCURI si BETOANE vor rasari1
  • teo 08 Jul, 2011 15:39 Crd ca pe constantenii obisnuiti ii intereseaza mai putin cine detine aceasta superba constructie , pe ei ii intereseaza sa poata trece pe linga cazinou fara sa plateasca vreo taxa (s-a vehiculat si stirea ca se va vinde si cu terenul din jur ) iar proprietarul sa il intretina cu adevarat, nu sa-l lase in paragina in speranta ca va putea folosi terenul in alt scop.Ma numar si eu printre cei care isi doresc ca acest simbol sa dainuie.