Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl fetei decedate în accidentul de la 2 Mai - „ Îi rog pe procurori să aplice legea. Să lăsăm influența“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

26 Aug, 2023 13:58 2203 Marime text
A trecut o săptămână de la tragedia rutieră în care un grup de pietoni a fost spulberat de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani drogat între localitățile Vama Veche și 2 Mai.

La locul accidentului au ajuns astăzi părinții Robertei, tânăra de 20 de ani car e amurit pe loc după impactul cu mașina suspectului. 

Părinții fetei au plantat un măr. 

„Știu exact unde este locul în care a fost omorâtă fata mea. Nu era pe carosabil când a fost lovită, Vreau să îi plantez un măr fix în locul în care a murit“ - a declarat tatăl Robertei. 

„Mărul este plantat chiar în locul în care fiica mea a fost aruncată din accident. Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe . drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el
Sunt cu soția aici și am prieteni din Mangalia. Sper ca de acest copac să nu fie ucis. Acest copac a fost plantat deoarece dacă aș încerca să fac o troiță mi se cere aviz de la urbanism. Am pus pomul fix în locul în care fiica mea a fost ucisă.
Am fost la cimitir, merg în fiecare zi. Înainte aveam o viață normală și frumoasă, Eram satisfăcut de familia mea. Acum s-a schimbat totul. Sper ca procurorii să aplice legea. Îi rog pe procurori să aplice legea. Să lăsăm influența“ - a menționat tatăl Robertei. 


Tatăl tinerei a vorbit și despre ancheta din acest dosar. 

„De la tatăl lui Sebastian am înțeles că înregistrarea găsită pe camera GoPro a fost și în posesia polițiștilor. Polițistul care l-a oprit pe Matei Vlad ar trebui să facă poliție alături de acesta. Presupun că acel polițist a primit ordin direct ca acest Matei Vlad Pascu să plece. (...) Nici nu știu cine instrumentează cazul. Demiterea din cadrul IPJ Constanța este doar de fațadă. (...) Poliția la momentul respectiv poliția l-a protejat pe Matei Vlad Pascu. Era copilul în vacanță, are un cerc de amici. Poliția nu trebuia să îi dea drumul. Noi avem lege. Să o aplicăm! Suntem oameni egali? Va fi o tergiversare pentru sentință“ - a mai precizat tatăl Robertei. 



Citește și: 

UPDATEAltar de lumânări și flori în memoria Robertei și a lui Sebastian, tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fani 26 Aug, 2023 15:29 Pierdere de timp ,ei nu au avut si nu au " mana libera " dela Primul menistru ( nici dela al doilea si urmatorii ).