Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angelina Jolie Ce s-a întâmplat în Israel e un act de teroare. Dar nu poate justifica vieţile nevinovate pierdute în Gaza

ro

30 Oct, 2023 19:42 879 Marime text

foto: Instagram.com
Actriţa americană Angelina Jolie a publicat un mesaj pe Instagram despre războiul dintre Israel şi Hamas. 

"La fel ca milioane de oameni din lumea întreagă, mi-am petrecut ultimele săptămâni fiind dezgustată şi furioasă din cauza atacului terorist din Israel şi a morţii atâtor civili nevinovaţi şi m-am întrebat cum aş putea să ajut cel mai bine. Şi eu mă rog pentru întoarcerea imediată şi în siguranţă a fiecărui ostatic şi pentru familiile care se confruntă cu durerea inimaginabilă cauzată de uciderea unei persoane dragi. Mai presus de toate, mă rog pentru copiii asasinaţi şi pentru numeroşii copii rămaşi de acum orfani", a declarat actriţa americană.

"Ceea ce s-a întâmplat în Israel este un act de teroare. Dar asta nu poate justifica vieţile nevinovate pierdute prin bombardarea populaţiei civile din Gaza, care nu are unde să se ducă, nu are acces la alimente sau apă, nu are posibilitatea de a fi evacuată şi nici măcar dreptul fundamental al omului de a trece o graniţă pentru a căuta un refugiu", a adăugat ea.

 


Amintim că, luni, 30 octombrie, a început întâlnirea Comisiei de politică externă a Senatului cu ambasadorul statului Israel la Bucureşti, Reuven Azar, potrivit Agerpres.

Soţia unuia dintre cetăţenii români răpiţi de Hamas, pe 7 octombrie, urmează să adreseze un apel comisiei. 

Citește și:

"Războiul în Fâşia Gaza va fi lung şi dificil, dar suntem pregătiţi"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii