Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Johannis - propunerea pentru functia de prim-ministru interesanta

ro

13 Oct, 2009 19:30 1924 Marime text

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat astăzi că este dispus să înceapă discuţii pentru numirea sa în fruntea unui viitor guvern, în cazul adoptării moţiunii de cenzură în Parlament. E prima dată când Johannis admite că ar putea renunţa la funcţia de primar al Sibiului.

Biroul Politic Central al PNL a decis luni, 12 octombrie, cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Crin Antonescu, să-l valideze pe primarul Sibiului, Klaus Johannis ca propunere a partidului pentru prim-ministru, în situaţia în care actualul Cabinet va cădea,au precizat pentru NewsIn surse liberale.

Săptămâna trecută, preşedintele PNL a anunţat că are deja în minte o astfel de persoană cu care a discutat şi care s-a arătat dispusă să preia funcţia de premier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • piz 14 Oct, 2009 07:41 Exista o singura varianta de a lua primaria Sibiu din mainile domnului Primar Klaus Johanis propunerea acestuia la functia de prim ministru interimar ,intr-o perioada de criza nu este bine pentru el si pentru ministri ce il vor urma in formarea cabinetului mai ales ca acesta va fi pentru o perioada de cateva luni,iar uzura politica va face ca primarul Sibiului sa nu mai acceadala nici o functie in statul roman poate este singura varianta de al indeparta pe Johanis pentru ca le prea statea in cale PNL-istilor,PSD-istilor si chiar PDL-istilor.