Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspirația IKEA mai aproape de tine. Primul Studio de Planificare și Comandă IKEA din România s-a deschis la Constanța

ro

27 May, 2024 12:28 738 Marime text

IKEA deschide primul său studio de planificare și comandă din România la Constanța. Noul format, în premieră pe piața din țara noastră, te invită să descoperi o nouă experiență de planificare și cumpărarea mobilierului și accesoriilor pentru casă. Noul punct IKEA se găseșteîn incinta Supernova Constanța.
 
Experiență accesibilă, personală și plină de inspirație
Când intri în studio, vei simți imediat că ai ajuns într-un loc dedicat exclusiv nevoilor tale de amenajare a locuinței. Aici, nu este vorba doar despre cumpărături, ci despre întâlnirea cu specialiști pasionați de amenajare și design interior care îți vor oferi sfaturi personalizate pentru fiecare spațiu din casa ta. Noi l-am descoperit când am fost la deschiderea oficială de pe 16 mai, așa că vrem să-ți povestim și ție mai multe despre ce ne-a plăcut cel mai mult.
 
Noul formatvine să completeze experiența de cumpărături cu care ne-a obișnuit IKEA, punând accent pe inspirație și soluții modulare și accesibile de amenajarea locuinței.
 
În spațiul gândit de compania suedezăregăsim servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței (livinguri, bucătării, dormitoare și băi), cu posibilitatea de a pune accent pe una sau mai multe dintre zonele principale. Pe lângă zona de planificare, studioul dispune și de o zonă de soluții de mobilier și prezentarea unei selecții de produse. Vei găsi peste 1.200 de produse expuse în combinații interesante, care te vor ajuta să-ți imaginezi cum arată casa visurilor tale.
 
IKEA dorește să fie o sursă de inspirație și un partener de încredere în amenajarea locuințelor celor mai mulți constănțeni. Astfel, retailerul de mobilă și accesorii investește în noi locații și formate care le permit să fie mai aproape de clienți, oferindu-le acces ușor la experiența IKEA.
 
Detaliile contează pentru a-ți transforma casa în acasă
Fiecare detaliu contează atunci când vrei să-ți îmbunătățești locuința, indiferent dacă ai în minte un proiect de amploare sau unul mai mic. De aceea, este foarte important ca oferta să fie adaptată nevoilor locale.
 
Pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor consumatorilor din Constanța, IKEA arealizat o analiză detaliatăa vieții acasă a locuitorilor de la malul mării. Principalele concluzii ale raportului arată faptul că atunci când vorbim despre dormitoare și băi,depozitarea este cel mai puțin satisfăcătorelement al locuinței. Nevoia de optimizare și eficientizare a spațiului livingului a devenit evidentă pentru constănțeni odată cu venirea pandemiei. Schimbarea dinamicii căminului a făcut ca spațiul personal să se transforme și într-unul profesional, odată cu munca de acasă. Astfel că sufletul căminului a devenit bucătăria, cu o nevoie de simplificare și mărire a spațiului care să permită membrilor familiei să petreacă mai mult timp împreună.
 
În noul Studio, IKEAa luat în considerare toate aceste elemente. Soluțiile prezentatevizează o gamă largă de soluții de depozitare pentru dormitor și baie, cât și formate modulare și ergonomice pentru sufragerie. Bucătăriile au fost gândite pentru a crea un spațiu mai practic, primitor și mai încăpător.
 
Compania suedeză nu a uitat nicide accesorii, cele care, de cele mai multe ori, ne ajută să ne transformăm casa într-un spațiu care săne reflectepersonalitatea. Fie că vorbim despre produse home smart pentru a crea un flux inteligent al casei, fie de corpuri de iluminat sau alte accesorii care ne ajută să economisim apa și energia, în Studioul de Planificare și Comandă IKEA găsim opțiuni pentru toate bugetele.
 
Servicii complete de planificare și comandă pentru confortul tău
La Studioul de Planificare șiComandă IKEA, ai posibilitatea să beneficiezi de servicii complete: planificare detaliată, măsurători precise, instalare bucătărie și asamblare mobilier. Totul este regrupat într-un singur spațiu și este gândit pentru confortul tău. În plus, poți plăti direct în locație pentru produsele și serviciile alese.
 
Această locație este dedicată planificării și comenziisoluțiilor de amenajare a locuinței. IKEA are un serviciu complementar de livrare și retururi a comenzilor, disponibil prin Punctul mobil de ridicare comenzi, din parcarea Supernova. În viitorul apropiat, IKEA intenționează să pună în vânzare, în noua locație, o gamă limitată de produse.
 
IKEA promitecă experiența la Studioul de Planificare și Comandă va fi una personalizată, cu accent pe nevoile și gusturile fiecărui client.Pentru mai multe detalii și mai multă inspirație pentru decorarea casei, vino direct la Supernova Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii