Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coldplay va susține două concerte la București. STB anunță reorganizarea serviciului de transport. Vezi intervalul de timp

ro

12 Jun, 2024 11:17 654 Marime text
Sursa foto: Facebook Coldplay


Coldplay va concerta în premieră în România pe 12 și 13 iunie 2024, în cadrul turneului "Music Of The Spheres World Tour". Trupa britanică va susține concertul pe Arena Națională din București.


Având în vedere amploarea evenimentului, Societatea de Transport București (STB) a anunțat printr-un comunicat că circulația mijloacelor de transport public va fi modificată.


Cu ocazia organizării concertului trupei Coldplay pe Arena Națională, ȋn zilele de miercuri și joi, 12.06.2024 și 13.06.2024, de la ora 08:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea ȋn stadion.

Având în vedere aceste măsuri, STB va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 și 143, astfel:
  • Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.
  • Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.
  • Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual.
  • Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

Suplimentar, STB va aplica măsura de înființare a două linii speciale, 700 și 87, cu trasee care converg spre stadion.
  • Linia 700 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Unirii 2” și terminalul „Arena Naţională”, cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Piața Unirii: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Piaţa Alba Iulia, Bd. Unirii, „Piaţa Unirii 2”;
Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Unirii 2”, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, Şos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă
  • Linia 87 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Romană” și terminalul „Arena Naţională” (comun cu traseul liniei 86), cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Romană”, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
Pe sensul spre Piața Romană: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Str. Matei Voievod, Bd. Pache Protopopescu, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Str. Traian, Bd. Dacia, stația „Piața Romană”.

Totodată, în intervalele orare 14:35–21:00 și 22:50–01:20 din zilele menționate, linia de troleibuz 90 va funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute.

În intervalul orar 22:30–00:30 din zilele menționate, liniile de noapte N1 şi N10 vor funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute.


Citește și:
LIVE TEXT Generația de Aur, victorie în meciul de adio. Spectacol și emoții! Un stadion plin, pentru o echipă de neuitat (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii