Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începem săptămâna cu temperaturi ridicate

ro

05 Jun, 2011 11:42 891 Marime text

Luni temperaturile mai cresc cu 2-3 grade comparativ cu cele de azi: în ţară predomină valorile cuprinse între 28 şi 31 de grade.

Cel mai cald va fi în nord-vest: 31 de grade la Oradea, Satu Mare, Baia Mare. Maxime mai mici de 28 de grade anunţă prognoza mâine doar în depresiuni, în Deltă şi pe litoral, dar şi aici e cald data din calendar. Ziua va fi însorită, dar în vest, la amiază apar norii, şi pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice.

Vreme caldă şi frumoasă luni şi în capitală, cu o maximă de 30 de grade. Probabilitatea de ploaie după-amiază scade, aşa încât umbrelele ar putea fi inutile.

Cel mai cald va fi marţi în vestul şi nord-vestul ţării, unde maximele ajung frecvent la 31 de grade, izolat chiar şi la 32. Dar tot aici şi fenomenele de instabilitate sunt mai dese, după-amiază. În restul ţării, maximele pornesc de la 25 de grade pe litoral şi în Miercurea Ciuc, şi ajung până la 29-30 de grade în zonele de şes. Cât despre fenomenele de instabilitate,... vorbim doar izolat, după-amiază.

În capitală e din nou cald şi frumos. E foarte probabil să scăpăm de ploaie şi să ne bucurăm de 29 de grade la amiază.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii