Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti Daca guvernul Boc nu trece, tara intra in haos. Eu nu votez guvernul

ro

18 Dec, 2009 15:14 982 Marime text

 

Voi vota împotriva guvernului Boc, indiferent de risc şi chiar dacă bugetul de stat e posibil să nu treacă, a declaratPuiu Haşotti, liderul senatorilor PNL.

"Dacă guvernul cade, nu avem buget şi intrăm în logica alegerilor anticipate şi România intră în haos", a afirmat Haşotti. Cu toate aceste riscuri, senatorul PNL spune că nu va vota guvernul Boc.
"Este treaba lui Emil Boc să-şi găsească majoritatea politică, dacă are de unde", a spus senatorul liberal informează realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • afdprcta 18 Dec, 2009 12:50 Acestia sun parlamentarii nostri! tara,... popor,... vorbe goale. Ii doare undeva de cei care l-au votat si nici acolo. Este constient ca tara poate intra in hqaos, dar pe el nu-l afecteaza. El nu voteaza. Doamne, numai nemernici am votat in tara asta!
  • cetateanul 18 Dec, 2009 12:38 Ca de obicei Hasoti iese in fata cu prostii. Da, d-le Hasoti iti place haosul,te doare intotdeauna doar de tine si de romaniiii....te doare in paispe. Esti senator datorita Medgidiei,ai promis marea cu sarea si cine te-a mai vazut la Medgidia? De fapt sa nu cumva sa apari la Medgidia ca te va lua medgidienii la goana. Mincinosule si intrigantule!!!!