Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua cadavre au fost abandonate in fata Prefecturii Gorj de un politist

ro

30 Sep, 2009 20:26 784 Marime text

Cadavrele a doi barbati au fost abandonate marti dupa-amiaza, timp de o ora, intr-o Dacie Papuc, in fata Prefecturii Gorj.

Soferul masinii, ajutorul sefului de post din comuna Pades a plecat de langa masina pentru a-si rezolva niste probleme personale.

Cadavrele au fost gasite marti dimineata in locuintele lor si urmau sa fie transportate lamorga din Targu-Jiu pentru efectuarea necropsiei. Ajutorul de post a apelat la un localnic pentru a-i lasa autoturismul papuc si astfel sa transporte cele doua cadaver la morga, numai ca pe drum ajutorul de post s-a oprit mai intai la Prefectura pentru a rezolva niste treburi.

Oamenii care au trecut pe langa masina si au vazut cele doua cadavre au ramas stupefiati, cei mai multi declarandu-se indignati de lipsa de seriozitate cu care a fost tratat acest caz.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie au declarat ca ajutorul sefului de post a fost cercetat de urgenta dupa ce a dus cadavrele la Serviciul de Medicina Legala, urmand ca fapta lui sa fie analizata in comisia de disciplina.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii