Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sălile de sport din orașul Năvodari, dotate cu echipamente de Global Trade Industry SRL (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 13:39 698 Marime text
  • Contractul „Achiziție materiale didactice specifice pentru dotarea sălilor de sport“ a fost atribuit de Primăria Năvodari societății Global Trade Industry SRL.
  • Semnat pe 7 iunie, contractul are o valoare de 226.150,34 lei.
  • Bucur Mihai-Vlad este asociat unic și administrator al societății Global Trade Industry SRL 
Orașul Năvodari a semnat cu firma Global Trade Industry SRL, care a obținut, prin negociere directă, contractul privind dotarea sălilor de sport.
 
Contractul „Achiziție materiale didactice specifice pentru dotarea salilor de sport“ a fost atribuit pe data de 7 iunie și are o valoare de 226.150,34 lei.
 
Contractul presupune furnizarea și instalarea de echipamente și materiale pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar în orașul Navodari“, în cadrul Contractului de finanțare nr.1162DOT ⁄ 2023în cadrul apelului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație / Componenta C15: Educație semnat de Orașul Năvodari cu UEFISCDI.
 
În temeiul contractului se vor furniza echipamente și materiale pentru dotarea sălilor de sport după cum urmează: bastoane – 100 bucăți, bază pentru cercuri/bastoane – 40 bucăți, bețe stafetă -  50 bucăți, cercuri - 100 bucăți, coardă de sărit - 60 bucăți,   copete - 5; cronometru - 15 bucăți, fileu de tenis de masă 21  -bucăți, fileu pentru volei - 8 bucăți, gantere - 30 bucăți,  gărdulețe pentru sărituri – 40 bucăți, inel fix de baschet - 6 bucăți, jaloane - 53 bucăți, joc de sah - 25 bucăți,  ladă de gimnastică - 5 bucăți, maiou de departajare – 70 bucăți, masă de tenis - 11 bucăți, mingi de badminton - 25 bucăți,  mingi de baschet - 56 bucăți, mingi de footbal 35 bucăți, mingi de handbal – 60 bucăți, mingi de oină – 20 bucăți, mingi de tenis de masă - 50 bucăți, mingi de volei - 60 bucăți, mingi medicinale 1-2kg – 10 bucăți,  palete de tenis de masă - 54 bucăți, panouri de baschet cu stâlpi și inele - 10 bucăți, plasă pentru coșul de baschet - 36 bucăți, plasă pentru coșul de baschet - 36 bucăți, plase pentru porți de handbal - 20 bucăți, poartă de handbal - 10 bucăți,  rachete de badminton - 100 bucăți, stâlpi pentru volei - 10 bucăți, stepper -  20 bucăți,  tabelă scor manuală - 5 bucăți,  trambulină pentru sărituri - 5 bucăți.
 
Termenul de livrare este de maxim 60 de zile de la semnare Contractului/ Notei de comandă, la destinația finală indicată. Produsele vor fi livrate cu respectarea tuturor cerințelor cantitative și calitative. Furnizorul trebuie să asigure ambalaj din material reciclat și să respecte toate cerințele caietului de sarcini.

 
Despre Global Trade Industry SRL
 
 
Înființată în anul 2014, firma Global Trade Industry SRL are sediul în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 173A, bloc Lp1, sc. A, et. 6, ap. 23 din Constanța și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Firma are trei puncte de lucru: în municipiul Constanța, strada  Interioară 3, nr. 1; în Costinești, strada Baza BTT și în municipiul Galați, strada Traian, nr. 444. Bucur Mihai-Vlad este asociat unic și administrator al societății Global Trade Industry SRL.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă 412 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Orașul Năvodari, Colegiul Național de Arte "Regina Maria",  Colegiul National "Mircea cel Bătrân" Constanța, Școala Gimnaziala nr 18 „Jean Bart“, Universitatea Ovidius Constanta și altele.
 
În anul 2023, societatea Global Trade Industry SRL cu 4 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.888.334 lei și un profit de 310.782 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și: 
 
Prefectul Județului Constanța se judecă cu Consiliul Local Năvodari. Stadiul dosarului
 
Finanțarea asigurată de PNRR: Sistem de supraveghere video și spații urbane dotate cu infrastructuri TIC, implementat de Primăria Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii