Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deseurile, dezbatute la Conferinta Administratiei Publice Locale Muntenia-Dobrogea

ro

28 Jun, 2010 20:27 1240 Marime text

Pe 24 iunie, la Ploieşti, s-a desfăşurat un simpozion de Administraţie Publică Locală, cu titlul Soluţii pentru administraţiile locale în contextul crizei economice. La acesta au participat primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene din regiunile Muntenia şi Dobrogea : Buzău, Brăila, Ialomţta, Tulcea,Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Prahova,Bucureşti, Dâmbovţat. Peste 60 de reprezentanţi ai autorităţilor locale au participat la seminar, arătându-şi interesul pentru discuţiile cu reprezentanţii firmelor private, care le pot oferi soluţii pentru rezolvarea nevoilor cetăţenilor.

În acest simpozion au fost implicate în calitate de parteneri mai multe companii: Partener Oficial al simpozionului Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec, CIROM - Patronatul din Industria Cimentului şi Altor Produse Minerale pentru Construcţii din România şi Ecologic 3R, ca parteneri principali, iar Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri şi Eco Rom Ambalaje ca parteneri de eveniment.

Printre temele dezbătute la acest simpozion s-au numărat "Soluţii pentru managementul deşeurilor. Soluţii de finanţare. Depozitare versus Incinerare" şi „Soluţii pentru eficientizarea activităţii administraţiilor publice locale. Parteneriatul Public Privat - cadru general"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii