Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean implicat în afaceri cu firme fantome

ro

11 May, 2011 15:56 1052 Marime text

Adrian Gabor Cernodolea, administratorul SC World Style Distribution SRL Hârşova, este suspectat că a prejudiciat statul român peste 30.000.000 de lei.

SC World Style Distribution SRL Hârşova, societate ce nu funcţionează la sediul social declarat, a desfăşurat tranzacţii cu motorină şi pe toată durata derularii operaţiunilor a fost administrată de către Cernodolea Adrian Gabor, care a continuat să conducă societatea şi a făcut operaţiuni bancare (inclusiv în numerar) şi după momentul cesionării părţilor sociale către Grosu Florin.

De altfel, Cernodolea Adrian Gabor a procedat în acelaşi mod şi în cazul altor două societăţi comerciale de tip "fantomă", respectiv cu SC Inkasso Distribution SRL şi SC M.B.I. Rival Distribution SRL, societăţi care au avut relaţii comerciale şi cu SC World Style Distribution SRL.

SC World Style Distribution SRL a efectuat vânzări de mărfuri şi prestări servicii în valoare totală de cel puţin 38.896.980 lei, din care suma de 36.984.710 lei reprezintă combustibil achiziţionat de la terţi fără plata accizelor şi ulterior a livrat printr-un număr de firme "fantomă" către societăţi cu staţii de distribuţie combustibil sau la mari consumatori de combustibil.

Prejudiciul creat de societăţile în care a fost implicat Cernodolea Gabor Aurelian este de 33.607.331 lei.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii