Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Usor, usor, vedeti miza daramarii Guvernului Boc

ro

21 Oct, 2009 16:13 752 Marime text

 

Preşedintele statului, Traian Băsescu, a declarat la ieşirea de la Colegiul Director al PD-L că prin votarea declaraţiei politice de susţinere a lui Klaus Johannis la funcţia de prim-ministru, se vede "miza dărâmării Guvernului Boc".

Traian Băsescu a declarat că una dintre mizele PSD şi ale PNL a fost ca referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari de la 471 la 300 şi a celui pentru parlament unicameral să nu se desfăşoare.

Băsescu a comentat şi adoptarea de către PSD, PNL, UDMR şi grupul minorităţilor,în Parlament, a unei declaraţii politice de susţinere a lui Klaus Johannis ca premier, recomandându-le partidelor care-l sprijină pe primarul Sibiului să se înscrie oficial ca alianţă la Tribunal.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la Palatul Parlamentului unde a avut loc şedinţa Colegiului naţional al PD-L, partid care îl susţine la alegerile prezidenţiale, aceasta fiind ultima întrunire a democrat-liberalilor pe teme organizatorice înaintea începerii campaniei electorale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii