Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reţinut, pentru omor, la Castelu

ro

28 Sep, 2010 16:00 580 Marime text

Poliţiştii din Castelu au fost sesizaţi că pe un câmp din apropierea unei fermei de animale, din satul Nisipari, judeţul Constanţa, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat persoana decedată ca fiind ca fiind un tânăr, de 37 de ani, din localitate, ce lucra ca îngrijitor la, prezentând urme vizibile de violenţă.

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate a fost identificat şi depistat un alt tânăr, de 36 de ani, din comuna Gîrceni, judeţul Vaslui, coleg de fermă cu decedatul, ca suspect de comiterea agresiunii. Poliţiştii care aveau arme la miting au fost identificaţi

Cel puţin cinci poliţişti au fost fotografiaţi sau filmaţi având armele la ei la mitingul din 24 septembrie de la Palatul Cotroceni, iar alţi trei aruncând cu şepcile, aceştia fiind identificaţi în urma analizării imaginilor de la protest.

Raportul ce va fi prezentat joi în CSAT cu privire la mitingul desfăşurat pe 24 septembrie în faţa Palatului Cotroceni va fi întocmit de Departamentul de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, structura ce a gestionat măsurile de securitate în timpul desfăşurării mitingului. Au fost strânse toate imaginile şi fotografiile făcute în timpul mitingului de către forţele de ordine.

Sursa: http://www.ziare.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii