Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Dr. ZoZo (video)

ro

25 Mar, 2011 22:29 3236 Marime text

dr_zozo_86733200.jpgUnul din cei mai iubiţi si apreciati "oameni de tuning" din România s-a stins din viaţă, scrie bihon.ro.

Orădeanul supranumit Dr. ZoZo, pe numele sau Luncan Zoltan, a fost primul din România care a organizat un show de tuning în ţara, la Biharia, acum 11 ani.

Cu sute de maşini modificate aproape la perfecţie, a fost supranumit "părintele tuningului" din România. Pasionat de maşinile americane, a fost primul din România care a făcut un concurs de tuning şi de sunet, a fost primul care a pus cameră şi monitoare în oglinzile retrovizoare, a fost primul care a realizat un sistem de lambo doors complet custom.

Filmuleţele cu masinile realizate de el au făcut înconjurul lumii prin intermediul internetului şi au reuşit de fiecare dată să uimească şi să încânte privirile tuturor.

Pasionatii acestei mişcări au umplut până la refuz forumurile de specialitate cu mesajele de condoleanţe la adresa celui care a fost un adevărat "pionier al tuningului" din România, Dr.ZoZo. Funeraliile vor avea loc la Oradea.


Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • corb sandor 29 Mar, 2011 14:04 Odihneşte-te în pace, şi sincerele noastre condoleanţe familiei./nyugodgyon bekebe