Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" trage la promovare cu două echipe

ro

10 Feb, 2013 22:07 2121 Marime text
tenis.jpgDouă echipe de tenis de masă de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" din Constanţa s-au calificat în turneul de promovare în Divizia A (fetele) şi Superligă (băieţii). Ambele formaţii au încheiat returul Diviziei B, respectiv al Diviziei A, pe locul întâi, şi vor evolua în play-off, pentru locurile 1-4, unde o victorie obţinută le aduce promovarea.

În alcătuirea Andreea Bucur, Cristina Buciu şi Mihaela Plăeaşu, echipa de fete a jucat în partea secundă a Diviziei B la Buzău, terminând sezonul regulat pe locul întâi, cu patru victorii din patru meciuri. Pentru turneul locurilor 1-4, unde primele două clasate acced în Divizia A, partidele sunt: LPS - Chimia Rm. Vâlcea şi CSM Giurgiu - CSTA Bucureşti 2. În Crâng a evoluat, în returul Diviziei B, şi formaţia de băieţi a LPS (Cristian Pletea, Antonio Pletea, Kristof Sek). Locul final a fost însă trei, cu 13 puncte, în urma a şase victorii şi a unei înfrângeri. În ultimele două partide, constănţenii au înregistrat rezultatele: 5-4 cu Vivasport 1 Bucureşti şi 5-1 cu CSS Ilfov. În urma clasării pe locul trei, LPS va evolua în turneul locurilor finale 5-8, prima partidă susţinând-o împotriva echipei La Costa Slobozia. Cealaltă confruntare este Sport Kombat 2 Bucureşti - CSS Ilfov. La Buzău, fetele şi băieţii au fost îndrumaţi de antrenorul Viorel Filimon.

Returul Diviziei A s-a disputat la Cluj, unde LPS a evoluat cu trio-ul Tiberiu Marga, Sedan Orazali şi Bogdan Postudor (antrenor, Stelian Haşoti). După şase victorii şi un eşec, formaţia constănţeană s-a clasat în final pe primul loc, cu 26 de puncte (13 în retur, 13 în tur). Ultimele patru confruntări au reprezentat tot atâtea victorii: 5-1 cu Raris Timişoara, 5-2 cu Fit-Feel Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Unirea Alba Iulia şi 5-0 cu CSM Zalău. În play-off, pentru locurile 1-4, LPS va debuta contra lui CS Mioveni, cealaltă partidă fiind TCD Cluj - CSM Zalău.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii