Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serie intrerupta de Otelul

ro

06 May, 2008 00:00 1056 Marime text
1210014774.jpg

Dupa cinci victorii consecutive, "rechinii" au cedat, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, impotriva formatiei Otelul Galati

Scapati de retrogradare, elevii lui Ion Marin au pierdut, duminica, primul meci, dupa sapte etape fara infrangere, impotriva galatenilor lui Petre Grigoras, in penultima etapa a actualei editii a Ligii I. Galatenii au debutat cu un joc ofensiv fortandu-i pe constanteni sa se retraga in propria jumatate. Astfel, prima ocazie a Otelului a venit in minutul 7, cand fundasul Cojoc a fost foarte aproape de gol, sutul sau din afara careului de 16 metri ocolind cu putin poarta. Au urmat apoi doua sanse de gol ale lui Paraschiv, in minutele 19 si 22, fara nici un rezultat pe tabela de scor. Galatenii au spart gheata la mijlocul primei reprize, cand al doilea marcator al sezonului, Emil Jula, a reusit o e executie de exceptie dupa ce a reluat in poarta cu capul de la 12 metri dupa o centrare perfecta a lui Salagean stabilind si scorul la pauza. Jocul Farului nu a prins contur nici dupa pauza. La doar doua minute de la reluarea jocului, Jula putea marca din nou, trimitand mingea pe plasa la o iesire gresita a portarului constantean. De asemenea, Deac a fost protagonistul a doua ocazii mari de gol, in minutele 57 si 59, dar suturile acestuia au fost blocate de Curca. In minutul 71, elevii lui Grigoras stabilesc scorul final cand, la un corner, Curca respinge eronat balonul, Stan il recupereaza si-l trimite in careu, de unde Zhelev inscrie si dubleaza avantajul echipei sale. Farul sufera astfel prima infrangere dupa sapte etape si coboara pe locul 12, cu 40 de puncte, in timp ce trupa lui Grigoras incepe sa viseze la o participare in Cupa UEFA Intertoto.

Joc dezamagitor

Antrenorul Farului, Ion Marin, s-a declarat dezamagit de evolutia jucatorilor sai in meciul cu Otelul Galati pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, in etapa a XXXIII-a a Ligii I. "Jocul de astazi m-a dezamagit mult. Nu este bine ca a aparut aceasta relaxare. Incheierea campionatului pe un loc bun inseamna confirmarea valorii. Jucatorii trebuie sa ramana concentrati pana la final. Este prima oara cand spun ca sunt dezamagit, chiar daca au mai existat infrangeri. Am fost depasiti clar. Jula a facut ce a vrut cu apararea noastra, la fel si Deac. Jocul de astazi este un mare semn de intrebare. Este nevoie sa aducem si alti jucatori", a spus Ion Marin. Tehnicianul a comentat si un dialog mai aprins intre jucatorii Farului produs in prima repriza a intalnirii cu Otelul: "Daca nu inteleg ca este nevoie de modestie si unitate, se alege praful. Eu le-am tot spus acest lucru, dar vad ca nu vor sa inteleaga". Farul va intalni in ultima etapa a sezonului, in deplasare, formatia Poli Timisoara.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii