Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata învinge după un meci cu scandal

ro

29 Nov, 2010 00:00 1253 Marime text
sageata.jpg"Proasta organizare a celor de la Juventus a dus la aceste incidente. Nu este posibil ca un suporter să pătrundă pe teren şi să alerge 25 de metri fără să fie oprit."

Săgeata Năvodari s-a impus sâmbătă, pe terenul formaţiei Juventus Bucureşti, cu scorul de 2-0, la capătul unei partide întrerupte în minutul 89, după ce un spectator a pătruns în teren şi l-a lovit cu pumnul pe arbitrul Eduard Constantinescu.

După victoria Ceahlăului în derby-ul contra celor de la Concordia Chiajna, formaţia pregătită de Aurel Şunda avea şansa să se distanţeze la trei puncte de locul 3, dacă învingea în Colentina pe Juventus. Năvodărenii nu au aşteptat prea mult timp şi au deschis scorul după doar 14 minute de joc prin Şicu. Acesta a înscris din faţa porţii, după o centrare a lui Sorin Chiţu. Replica gazdelor nu a întârziat să apară şi Ionuţ Bălan dă emoţii portarului Olteanu cu un şut ca şterge bara transversală. Juventus continuă atacurile însă nu mai reuşesc să pună în pericol poarta celor de la Săgeata. La zece minute după pauză, Săgeata are o nouă ocazie de a înscrie, şutul lui Vezan de la 20 de metri fiind reţinut în doi timpi de portarul gazdelor. Tensiunea din teren şi din tribune creşte în minutul 71, când bucureştenii solicită o lovitură de pedeapsă la un presupus henţ comis în careu de căpitanul Săgeţii, Gheoghe Goşa, însă arbitrul Eduard Constantinescu lasă jocul să continue. Intrat după pauză, Jianu trimite un şut periculos, însă mingea trece puţin pe lângă poartă. În minutul 86, elevii lui Aurel Şunda majorează scorul, după o nouă fază în care gazdele au protestat la adresa centralului. Jianu şutează de la 18 metri, mingea loveşte bara şi cade pe linia porţii. Arbitrul lasă jocul să continue, însă la semnalizarea tuşierului acordă gol. La doar un minut de la reluarea jocului, mijlocaşul gazdelor, Grigore a fost eliminat, moment în care un suporter a pătruns pe teren lovindu-l de câteva ori pe arbitrul partidei. După ce suporterul a fost reţinut, centralul a pus capăt meciului, echipele fiind trimise la vestiare. După joc, antrenorul Aurel Şunda a declarat că proasta organizare a meciului de către gazde a dus la acest eveniment. "Proasta organizare a celor de la Juventus a dus la aceste incidente. Nu este posibil ca un suporter să pătrundă pe teren şi să alerge 25 de metri fără să fie oprit. În rest, pentru mine, faza a fost neclară, însă atacantul echipei mele, Şicu, mi-a confirmat faptul că mingea a pătruns în poartă", a declarat tehnicianul formaţiei năvodărene. Spectatorul turbulent este cercetat pentru loviri şi alte violenţe. În acelaşi timp, acesta s-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei şi cu interdicţia de a mai intra pe un stadion timp de doi ani. În urma acestui incident, Săgeata ar putea câştiga acest meci la "masa verde", cu 3-0, în timp ce clubul organizator s-ar putea alege cu terenul suspendat şi cu o amendă usturătoare. Formaţia de la malul mării îşi consolidează poziţia a doua în clasament, distanţându-se la trei puncte de principala urmăritoare în lupta pentru promovare, Concordia Chiajna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii