Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata caută întăriri pentru retur

ro

08 Dec, 2010 02:59 1226 Marime text
sageata.jpgFormaţia pregătită de Aurel Şunda şi de Constantin Funda se va reuni pe 10 sau 12 ianuarie

După ce a încheiat prima jumătate a sezonului pe locul secund, la un punct de liderul Seriei I - Ceahlăul şi la trei de principala urmăritoare - Concordia Chiajna, divizionara secundă Săgeata Năvodari îşi face planurile pentru retur, când va ataca promovarea în primul eşalon.

Pentru a îndeplini acest obiectiv, tehnicianul echipei năvodărene, Aurel Şunda, vrea ca în această pauză competiţională să completeze posturile deficitare din echipă, după ce în acest tur Săgeata s-a bazat pe un lot restrâns de 18 jucători. „A fost un tur de campionat fantastic. Am obţinut rezultate peste aşteptările multora. Noi trebuie să ne pregătim în continuare cu gândul că suntem în liga secundă, să jucăm fiecare meci la victorie şi abia la sfârşitul campionatului pe ce loc ne vom clasa. În acest moment, lupta pentru promovare se va da între cele trei echipe care se află în fruntea clasamentului. În această perioadă, vom face împreună cu cei din conducerea clubului o şedinţă de analiză şi vom vedea de ce întăriri este nevoie pentru retur, pentru că de la începutul sezonului am folosit doar 18 jucători, care trebuie felicitaţi pentru performanţele obţinute. Avem în vedere unii jucători pe care să-i aducem din iarnă, însă vom vedea dacă şi putem să-i transferăm", a declarat Aurel Şunda. Tehnicianul a mai precizat că reunirea echipei ar putea avea loc pe 10 sau 12 ianuarie, atunci când se vor stabili şi cantonamentele pentru intersezon.

Problema stadionului

O altă problemă pentru Săgeata este stadionul pe care va evolua, în cazul în care va promova. Deocamdată, arena din Năvodari nu poate găzdui meciuri din primul eşalon, astfel că echipa lui Aurel Şunda va trebui să-şi caute alt stadion. „Este destul de greu în ceea ce priveşte infrastructura stadioanelor, iar noi nu avem în acest moment infrastructura pentru a evolua în Liga I. Dacă lucrările la stadionul Orăşenesc vor întârzia sau nu se va obţine licenţa pentru prima ligă, una dintre variante este stadionul Farul, în cazul în care vom promova, mai ales că distanţa între Constanţa şi Năvodari este de 12 kilometri. Echipa este însă a năvodărenilor şi merită şi ei să vadă meciuri de Liga I. Se poate rezolva şi problema terenului. Prima variantă este evident, Năvodari, oraş unde echipa a fost primită cu braţele deschise de suporteri şi se bucură de sprijinul autorităţilor locale. Dar până la promovare mai avem mult de lucru şi trebuie sa ne autodepăşim în fiecare partidă", a mai spus tehnicianul echipei năvodărene.

„Finanţatorii îşi fac rău singuri"

În altă ordine de idei, după comunicatul dat de clubul din Năvodari, ca reacţie la acuzele preşedintelui Dunării Galaţi, Auraş Braşoveanu, după meciul dintre cele două echipe, oficialul gălăţean a venit cu unele precizări, potrivit site-ului liga2.ro. „Finanţatorii clubului îşi fac rău singuri. Să nu uite că au mai fost echipe cu cheltuieli foarte mari care s-au desfiinţat cu pagube la fel de mari. Cei de la Săgeata încearcă să se disculpe atacându-ne pe noi. Cel care e cu musca pe căciulă, acela iese să se plângă. Sunt conştienţi de ceea ce s-a întâmplat şi anul acesta şi anul trecut", a spus Braşoveanu, conform sursei menţionate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii