Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta de piata este saraca

ro

07 Feb, 2003 00:00 613 Marime text

Callatis Mangalia cauta rugbisti valorosi

Acum, cand li s-a promis ca vor fi ajutati financiar, cei din conducerea tehnica au o problema spinoasa: nu gasesc jucatori dispusi sa vina * Saptamana viitoare, secundul Cristian Radulescu va pleca in cautari in zona Ardealului * Callatis ar fi de acord cu un schimb de jucatori pentru Cosmin Ratiu

Conducerea Callatis Mangalia a avut, miercuri dupa-amiaza, o sedinta in cadrul careia s-a discutat despre sansele de redresare a situatiei echipei de rugby, aflata, la finalul turului, pe ultimul loc al clasamentului. Cei prezenti la aceasta sedinta, printre care si primarul orasului Mangalia, Zamfir Iorgus, au apreciat ca este neaparat nevoie de o intarire a formatiei pregatite de Vasile Bercu prin aducerea catorva jucatori valorosi. Din pacate, un lucru mai putin obisnuit, Callatis Mangalia are acum bani, dar nu are pe cine sa aduca. "Eu imi doresc, daca tot aducem, sa aducem jucatori de valoare. Nu din astia de pluton. Din astia mai avem si noi. Pentru a ne salva de retrogradare, ne trebuie neaparat niste valori. Momentan, suntem in cautari. Am avut cateva oferte, dar au picat. Acum avem bani, dar nu avem de unde sa luam jucatorii respectivi", a spus Bercu. Saptamana viitoare, secundul Cristian Radulescu va pleca in zona Ardealului pentru a gasi niste jucatori pe care Callatis sa-i imprumute macar pana la vara.

"Nu ne-a cautat nimeni"

Vizavi de un eventual transfer al lui Cosmin Ratiu de la Callatis Mangalia la RC Farul Constanta, antrenorul Vasile Bercu a spus ca el nu stie nimic si ca nici el, nici altcineva din conducerea clubului nu a fost contactat despre acest lucru. "Toata lumea stie, numai eu nu stiu. Daca cei de la Farul il vor pe Ratiu, sa vina la masa tratativelor. Nu s-a vorbit pana acum nimic", a spus Bercu. Potrivit site-ului www.rugby.ro , cele doua formatii dobrogene sunt in conflict deoarece Callatis ar fi cerut 5.000 de dolari, suma considerata exagerata in opinia faristilor, care l-ar vrea pe jucator la schimb cu sase jucatori. Ramane de vazut daca cele doua echipe se vor intelege pana la urma, pentru ca ambele au obiective mari: una trage la titlu (Farul), cealalta vrea sa scape re retrogradare (Callatis).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii