Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac „Vreau ca discuțiile să fie duse în zona proiectelor și mai puțin în zona persoanelor” (VIDEO)

ro

01 Apr, 2024 21:22 1137 Marime text




 
  • Edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac, face câteva precizări vizavi de tema motto-lui ales „Constanța proiectelor noastre”,în campania electorală pe care o duce pentru câștigarea funcției de primar pentru următorii patru ani.
 
 

„De ce „Constanța proiectelor noastre“? Este o întrebare pe care am primit-o adesea de la lansarea campaniei, iar răspunsul meu este simplu. Acesta este sloganul care reflectă cel mai mult viziunea pe care am promovat-o și demonstrat-o încă de la începutul mandatului”, spune primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
Chițac precizează că proiectele desfășurate până acum sunt ale tuturor constănțenilor.
 

„Pentru că proiectele desfășurate până acum nu sunt ale mele, nici ale fostei administrații, ci sunt ale noastre, ale tuturor constănțenilor, realizate pentru bunăstarea cetățenilor și a orașului! Nu trebuie nimeni să le revendice”, a specificat edilul.

 
Pe de altă parte, acesta susține că a dorit ca discuțiile să fie duse în zona proiectelor și mai puțin în zona persoanelor, în campania electorală.
 

 „Mi-ar plăcea și este o invitație să ducem discuțiile în zona proiectelor și mai puțin a persoanelor. Sigur că și persoanele sunt importante, pentru că de calitatea lor depinde finalizarea cu succes a unui proiect”, a punctat Chițac.




Citește și
Primarul Vergil Chițac„Mi-am mobilizat echipa și am încercat să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil nemulțumirile constănțenilor“

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii