Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, fara golgheteri in derbiul cu Branesti

ro

17 Mar, 2010 04:20 1612 Marime text
farul.jpgChico şi Ene au înscris împreună 15 goluri, mai mult de jumătate din reuşitele formaţiei constănţene în acest sezon

Mai sunt patru zile până la derbiul Victoria Brăneşti, iar formaţia constănţeană continuă să caute soluţii pentru posturile descoperite în urma suspendărilor şi accidentărilor.

Astfel, în flancul stâng al apărării, Gaston Mendy va fi înlocuit de slovenul Andrej Rastovac după ce senegalezul a primit cel de-al patrulea cartonaş galben la meciul de la Chiajna fiind astfel suspendat. „În ceea ce priveşte postul de fundaş stânga, slovenul Andrej Rastovac este singurul care poate evolua acolo, nu cred că are rost să facem acum experimente. El a mai rămas şi pe el îl băgăm", a declarat antrenorul Ştefan Stoica. De asemenea, constănţenii încearcă să întărească şi centrul defensivei, aşa cum anunţa şi patronul Farului, Giani Nedelcu. „Este posibil să mai vină nişte jucători străini, un fundaş central şi dreapta. Orice meci este decisiv pentru promovare, important este să batem în fiecare etapă. Degeaba batem echipele din faţăşi nu batem şi echipele mici", a declarat oficialul constănţean. Primul dintre cei doi jucători anunţaţi a sosit în aceste zile la Constanţa. Este vorba de fundaşul central sârb Momir Desnica, care susţine în această perioadă probe la Farul. Desnica a jucat anul trecut în liga secundă din China, la formaţia Guangdong Sunray Cave. De asemenea, jucătorul în vârstă de 31 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei la FK Banat Zrenjanin, Mladost Apatin şi FK Novi Sad. Dacă în defensiva Farului încă există probleme, după meciul contra Concordiei Chiajna, „marinarii" s-au trezit şi cu atacul descoperit, după ce Ene a primit al patrulea cartonaş galben fiind astfel suspendat pentru jocul de sâmbătă, iar Chico a fost diagnosticat cu hernie de disc, care îl va ţine departe de gazon o perioadă mai lungă de timp. Locul acestora va fi luat cel mai probabil de Cristian Pantelie, recuperat după o accidentare şi Radu Doicaru. Una peste alta, tehnicianul „marinarilor" a declarat pentru sport365.ro că nu concepe ca echipa sa să rateze victoria în jocul cu Brăneşti. „Meciul cu Victoria Brăneşti nu trebuie pierdut orice s-ar întâmpla, pentru că este a treia etapă a returului şi se mai poate recupera handicapul faţă de primul loc, iar cu o eventuală înfrângere o sa fie foarte greu. Eu sunt optimist şi cred că meciul din etapa trecută de la Chiajna a fost un accident şi cred că şi băieţii au înţeles lucrul acesta şi cu siguranţă o sa apară o echipa mai luptătoare", a spus „Mourinho".

Comănescu arbitrează Farul - Victoria Brăneşti

Meciul FC Farul - Victoria Brăneşti va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, şi va fi arbitrată de Adrian Comănescu la centru, ajutat la cele două margini de Florin Păunescu şi Nicolae Dobrică (toţi din Râmnicu Vâlcea). Observatori FRF vor fi Nicolae Lupescu şi Costin Toma.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii