Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul ataca prima victorie dupa sase meciuri

ro

21 Apr, 2010 03:37 1532 Marime text
farul.jpgDupă 24 de etape, formaţia de pe litoral se află pe locul 8, cu 37 de puncte, la şapte lungimi de locurile care asigură promovarea în Liga I

„Marinarii" încearcă, astăzi, să obţină prima victorie în campionat după şase etape în care au obţinut doar două puncte (0-0, cu Petrolul şi 1-1, cu Sportul). Elevii lui Dennis Şerban şi Gheorghe Butoiu vor primi vizita formaţiei FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a din Liga a II-a.

Directorul tehnic al Farului, Dennis Şerban, a declarat că o victorie în partida de astăzi, contra echipei moldovene, ar aduce o gură de aer echipei, având în vedere situaţia dificilă în care se află. „După cum ştie toată lumea suntem într-o situaţie foarte dificilă. Din păcate ne-am îndepărtat de obiectiv după ultimele rezultate şi tot ce ne-a rămas acum este să ne motivăm pentru partidele următoare, printr-o victorie cu FC Botoşani. Cele trei puncte ne-ar scoate din această situaţie dificilă", a precizat Dennis Şerban. În ceea ce priveşte şansele de a reveni în lupta pentru promovare, oficialul „marinarilor" este de părere că mai există şanse doar matematice, însă, teoretic, în proporţie de 80-90% nu mai există cale de a reintra în cărţi. Pentru meciul de astăzi, cu FC Botoşani, Dennis Şerban şi Gică Butoiu nu îi vor avea la dispoziţie pe Vasile Păcuraru şi Henry, ambii suspendaţi, fundaşul după ce a acumulat la Stejaru al patrulea cartonaş galben, iar nigerianul în urma eliminării în partida cu Sportul. În schimb, ar putea fi apţi de joc cei doi absenţi din jocul cu Săgeata Stejaru, Ben Teekloh şi Gaston Mendy. „Gaston şi Ben s-au antrenat normal în aceste zile. Vom vedea. Dacă nu vor fi probleme până la ora jocului am putea să ne bazăm pe ei. În orice caz, nu vor fi prea multe schimbări faţă de meciul de la Stejaru, pentru că nici nu avem prea multe opţiuni", a mai spus directorul tehnic al formaţiei constănţene. De asemenea, Cosmin Matei nu va putea evolua după ce a acuzat o accidentare după jocul cu Săgeata. În aceste condiţii, înlocuitorul juniorului din echipă va fi nigerianul Abdul Rasak Mansur, al doilea junior fiind Tudorache. Partida dintre Farul şi FC Botoşani va începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată de o brigadă formată din ieşeanul Bogdan Hanceariuc, la centru, ajutat la cele două margini de Dan Lucian Ilieş (Braşov) şi Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş). Programul rundei intermediare cu numărul 25 este următorul: Victoria Brăneşti - Dunărea Galaţi, Concordia Chiajna - Delta Tulcea, Gloria Buzău - Tricolorul Breaza, Dunărea Giurgiu - CSM Râmnicu Sărat, FC Snagov - Dinamo II, Petrolul - FCM Bacău, Sportul Studenţesc - Cetatea Suceava (nu se dispută după ce oaspeţii s-au retras din campionat). Etapa a fost deschisă ieri de meciul Steaua II - Săgeata Stejaru, disputat după închiderea ediţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii