Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Real Madrid şi Barcelona, Juniorii Academiei se luptă cu Ajax şi VfB Stuttgart

ro

10 Sep, 2010 02:32 3180 Marime text
academia.jpg12 echipe de juniori vor participa în Olanda la turneul Top D Toernooi 2010: cinci din Olanda, patru din Germania şi câte una din Polonia, respectiv România

Echipa de juniori D a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi" (născuţi după 1 ianuarie 1998) va pleca astăzi spre Olanda în vederea participării la un puternic turneu amical, alături de echipele de juniori ale unor cluburi cu nume în fotbalul internaţional, potrivit site-ului oficial al Academiei.

Formaţia constănţeană a fost invitată în acest week-end în Olanda, la un puternic turneu internaţional, Top D Toernooi 2010, competiţie care se va desfăşura în Grubbenvorst, localitate aflată la 6 kilometri de Venlo, aproape de graniţa cu Germania. Turneul din Olanda adună la start 12 echipe, împărţite în două grupe. Echipa Academiei „Gheorghe Hagi" face parte din Grupa A, alături de AZ Alkmaar (Olanda), VfB Stuttgart (Germania), FC Twente (Olanda), Bayer Leverkusen (Germania) şi Ajax Amsterdam (Olanda). Formaţia pregătită de Marius Codescu va susţine trei meciuri în prima zi a turneului şi două duminică. Juniorii echipei constănţene vor debuta la această competiţie, mâine, de la ora 12.00, urmând să-i întâlnească pe nemţii de la VfB Stuttgart. Apoi, de la ora 13.40, vor da piept unei alte echipe din Germania, Bayer Leverkusen. Ziua se va încheia cu jocul contra celor de la Ajax Amsterdam, şcoala de fotbal a olandezilor fiind modelul după care Hagi s-a inspirat atunci când a înfiinţat Academia, anul trecut, la Constanţa. În ultima zi a turneului, Academia Gheorghe Hagi va întâlni AZ Alkmaar, de la ora 10.30 şi FC Twente, de la 12.10. După aceste jocuri, în funcţie de poziţia ocupată în faza grupelor, puştii Academiei vor mai juca duminică după-amiază o partidă pentru configuraţia finală a clasamentului. Partidele pentru stabilirea ierarhiei finale vor avea loc de la ora 14.40 (meciurile pentru locurile 11-12, 9-10 şi 7-8), de la ora 15.30 (pentru locurile 5-6 şi 3-4), în timp ce finala mare se va disputa de la ora 16.15. Din cealaltă grupă a competiţiei fac parte Borussia Dortmund (Germania), PSV Eindhoven (Olanda), Feyenoord Rotterdam (Olanda), Hertha Berlin (Germania), Legia Varşovia (Polonia) şi Schalke 04 (Germania). Se va juca 11 contra 11, două reprize a câte 20 de minute. Lotul de jucători pe care antrenorul Marius Codescu l-a deplasat la Top D Toernooi 2010 este următorul: Cosmin Dur-Bozoancă şi Rareş Murariu - portari, Tiberiu Căpuşă, Szabolcs Kilyen, Alexandru Trancă, Doru Dumitrescu, Roberto Anghel, Andreas Iani, Mircea Manole, Mihai Ghinea, Dumitru Gheorghe, Valentin Costache, Nicolae Cârnaţ, Szilard Magyari, Bogdan Anghel, Roberto Ştefan, Andrei Ciobanu şi Ianis Hagi - jucători de câmp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii