Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSV 2004 Tomis, la un pas de locul 7

ro

08 May, 2008 00:00 779 Marime text
1210192013.jpg

Dupa ce au reusit prima victorie din play-off-ul Diviziei A1, echipa constanteana spera la un nou succes, care ar clasa-o pe pozitia a saptea la finalul actualului sezon

Cu obiectivul de a se califica in finala pentru pozitia a cincea ratat, singura sansa pentru formatia CS Volei 2004 Tomis Constanta de a scapa de locul opt ramane duelul pentru pozitia a saptea impotriva formatiei Dacia Mioveni. Dupa ce echipa feminina de volei CS Volei 2004 Tomis a reusit o victorie categorica la ultima aparitie in fata propriilor suporteri in sezonul 2007-2008, formatia pregatita de Aleksandar Boskovic va juca, sambata si duminica, celelalte doua partide din finala pentru locurile 7-8 la Mioveni. Chiar daca a fost o partida fara o miza importanta, formatia constanteana a dispus saptamana trecuta cu scorul de 3-0 (25-22, 25-20, 25-15) de Dacia Mioveni, pe fondul unui joc extrem de slab al adversarelor, in prima intalnire din finala pentru locurile 7-8. Pentru celelalte doua partide ale intalnirii, tehnicianul echipei constantene, nu poate conta pe trei dintre jucatoarele de baza ale echipei: Larissa Cundy, Shelly Chalmers si Tammy Mahon. Canadiencele au fost convocate la echipa nationala pentru a participa la Jocurile Panamericane. Tehnicianul echipei CS Volei 2004 Tomis s-a declarat nemultumit de jocul prestat de echipa sa in prima partida disputata la Constanta. "Chiar daca am reusit sa obtinem victoria in prima partida, nu pot spune ca jocul echipei a fost unul stralucit. E drept, am jucat si fara trei jucatoare de baza, dar este important ca am facut un pas mare in lupta pentru locul 7", a declarat tehnicianul echipei constantene. In play-off, CSV 2004 Tomis a fost invinsa pe rand de CSU Metal Galati, Gaz Targu-Mures, Tomisul nereusind nicio victorie in cele doua intalniri. De cealalta parte, echipa din Mioveni nu a obtinut nici o victorie in cadrul play-off-ului, fiind depasita intr-o maniera categorica de Dinamo si de Penicilina Iasi.

Metal Galati, aproape de un nou event

In celelalte intalniri din play-off-ul Diviziei A la volei feminin se vor intalni: in finala pentru locurile 1-2 care se joaca in sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", CSU Metal Galati si Dinamo Bucuresti. Galatencele conduc la general cu scorul de 2-0 si sunt favorite la cucerirea unui nou titlu de campioana, dupa cel obtinut sezonul trecut. In finala mica, pentru locurile 3-4, duelul moldovean dintre Stiinta Bacau si Unic Piatra Neamt este strans, fiecare dintre cele doua formatii inregistrand cate o victorie in cele doua meciuri disputate la Piatra Neamt. Pentru locurile 5-6, scorul la general dintre CSU Gaz Targu Mures si Penicilina Iasi este de 1-0, ultimele doua meciuri urmand sa se dispute la Targu-Mures.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii