Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis primeşte vizita „galacticelor"

ro

23 Feb, 2011 01:37 1439 Marime text
cstomis.jpgFormaţia de pe litoral se află înainte de acest meci pe locul 7 în clasament, cu 16 puncte

Programată să se dispute iniţial pe 13 februarie, partida restantă din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin dintre CS Tomis şi Oltchim Râmnicu Vâlcea va avea loc astăzi, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Chiar dacă a fost amânată la solicitarea campioanei pentru a pregăti meciurile din Liga Campionilor, favorita la victorie în confruntarea de la malul mării nu s-a schimbat, în ciuda jocurilor extrem de dificile pe care elevele Anjei Andersen le-au disputat în cea mai importantă competiţie europeană. Totodată, CS Tomis nu poate emite pretenţii după ce a pierdut în această iarnă mai multe jucătoare importante din lot, iar în urmă cu două săptămâni a rămas şi fără antrenor, Ion Puşcaşu renunţând la banca tehnică. Până la numirea unui nou tehnician, echipa constănţeană va fi condusă la meciul de astăzi de cele mai experimentate jucătoare din lot, Mihaela Pârâianu şi Aneta Barcan, prima având deja experienţa antrenoratului, după ce a mai fost în trecut secundul lui Mircea Bucă. „Împreună, încercăm să găsim cele mai bune soluţii pentru a readuce liniştea la echipă. Deja au fost viraţi în contul jucătoarelor o parte din banii de la Consiliul Judeţean şi, în scurt timp, vom ajunge cu plăţile la zi. Prioritară este continuarea activităţii la echipă, interimatul la conducerea tehnică urmând a fi asigurat de Mihaela Pârâianu şi de Aneta Barcan. Pe lângă faptul că sunt cele mai experimentate jucătoare din lot, ambele au şi carnet de antrenor", a declarat, pentru site-ul oficial al grupării de pe litoral, preşedintele clubului, Gheorghe Slabu. Vâlcencele vor veni la Constanţa fără antrenorul Anja Andersen, care pregăteşte campioana doar pentru meciurile pe care le joacă în Liga Campionilor. Meciul de la Sala Sporturilor va începe la ora 11.00 şi va fi condus de o brigadă formată din Andrei Barbu şi Adrian Manafu (ambii din Bucureşti).

Deplasare dificilă la Zalău

După partida de astăzi, handbalistele constănţene se vor deplasa la Zalău, unde sâmbătă au de jucat un nou meci deosebit de dificil, în compania formaţiei locale pregătite de fostul selecţioner Gheorghe Tadici. Zălăuancele sunt neînvinse în campionat de mai bine de trei luni, ultimul eşec înregistrându-se pe 7 noiembrie, în faţa celor de la SCM Craiova. De atunci, HC Zalău a fost reuşit o serie de şase victorii consecutive, care a propulsat-o până pe locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale, la un punct distanţă de podium. În schimb, CS Tomis a înregistrat o singură victorie în ultimele şapte etape, ocupanta locului 3 în ediţia precedentă de campionat aflându-se în acest moment doar pe locul 7, la distanţă mare deplutonul fruntaş. Meciul de la Sala Sporturilor din Zalău va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrat de cuplul Ioan Barbu/Gabriel Badiu din Cluj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii