Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru un mediu curat! (video)

ro

26 Mar, 2011 03:30 1961 Marime text
petitie_prefect_2.jpg

Vor să schimbe ceva în bine, dar au nevoie de ajutor! Pentru că adminsitraţia publică locală nu şi-a făcut datoria, elevii unei şcoli constănţene au apelat la instituţia prefectului în dorinţa de a salva parcul Tăbăcărie. Mai mult, Claudiu Iorga Palaz va participa alături de ei într-o acţiune de ecologizare în municipiu.

Situaţia jalnică în care se află parcul Tăbăcărie i-a făcut pe elevii de la şcoala Mihai Viteazu să treacă la acţiune. În urmă cu trei săptămâni, tinerii au înaintat primăriei o peţiţie prin care cer să se intervină în salvarea acestui spaţiu. Pentru că nu au primit niciun răspuns, copiii au mers mai departe si au apelat la institutia prefectului care le+a oferit tot sprijinul.

Copiii au găsit în prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, un sprijin real. Reprezentantul guvernului în teritoriu le va oferi toate materialele de care au nevoie şi, mai mult decât atât, va participa alături de ei la o acţiune de ecologizare.

Pentru cei mai mulţi dintre copii, aceasta a fost prima vizită la Instituţia Prefectului... şi una chiar foarte plăcută...

Marţi, elevii şcolii Mihai Viteazu, împreună cu prefectul Claudiu Iorga Palaz, vor organiza o acţiune de ecologizare în parcul Tăbăcărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii