Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omor prin cruzimi, in taxi

ro

09 Jul, 2010 02:27 1750 Marime text
Taximetristul care şi-a înjunghiat iubita şi i-a plimbat cadavrul o noapte întreagă cu maşina a fost deferit instanţei. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au trimis în judecată pe Givan Ismail sub acuzaţia de omor deosebit de grav, produs prin cruzimi.

În prezent, bărbatul se află încarcerat, urmând să fie transferat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă. În rechizitoriul prin care suspectul a fost trimis în judecată, procurorii au arătat că, în noaptea de 3 spre 4 mai 2010, în jurul orei 1.00, „a ucis-o prin cruzimi pe victima Tolea Cristina-Mihaela", „cel mai probabil din gelozie". Anchetatorii au stabilit că individul a acţionat cu o cruzime greu de imaginat, aplicându-i victimei, cu care avea o relaţie extraconjugală, nu mai puţin de 69 de lovituri de cuţit, pe toată suprafaţa corpului.

Procurorii spun că taximetristul „i-a provocat moartea prin chinuri şi suferinţe de mare intensitate, în cursul cercetărilor reieşind că, pe lângă numeroasele lovituri aplicate cu cuţitul, inculpatul a şi sugrumat-o cu mâinile pe victimă". „După uciderea victimei, inculpatul a revenit în municipiul Constanţa, unde a avut trei tentative de suicid, prin tăierea venelor de la mână, prin înecare în apa mării şi prin spânzurare, dar, pentru că nu a reuşit, s-a predat organelor de poliţie", au mai precizat autorităţile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • postelnicu dan 11 Jul, 2010 15:39 spiritual PSR, fiinţa umană este centrală, demnitatea sa este inviolabila, drepturile sale sunt inalienabile. PSR, dupa cum cunoasteti, este una dintre putinele forte politice romanesti care a ramas consecvent crezului “fara oameni buni,nimic nu poate fi bun”
  • fara nume 11 Jul, 2010 14:58 PARTIDUL SOCIALIST ROMAN - Presedinte Municipiul Bucuresti Av.-Col.(r)Dima Petrica condamna actiunile presedintelui TRAIAN BASESCU de a tortura sarmanii cetateni sinistrati, prin vizitele sale si declaratiile veninoase de acuzare a oamenilor aflati in pragul disperarii dupa pierderea agoniselii de o viata de om, precum si a persoanelor dragi. Dul Presedinte ar fi trebuit sa se aplece cu afectiune si compasiune asupra suferintelor si pierderilor suferite de cetateni si sa transmita imbarbatare, curaj si speranta ca vor invinge si de aceasta data si ca o vor lua de la capoat prin sprijinul total al statului. PSR, respinge si contesta masurile propuse de actuala guvernare prin care condamna la foamete si suferinta patura de jos a populatiei si nu numai, care si asa moare de foame. Cei ce vor sa ni se alatura in demersurile noastre p[e viitor o pot face la tel.0723293161 /0766257200 /www.PSR.ro