Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minore plecate voluntar din Adapostul de Zi si de Noapte Pentru Copiii Strazii

ro

03 Jul, 2010 03:03 1841 Marime text
În ziua de 20 martie, ora 12.30, minora Bicu Mariana-Loredana, de 16 ani, din Constanţa, a părăsit în mod voluntar Adăpostul de Zi şi de Noapte Pentru Copiii Străzii din municipiul Constanţa şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are înălţimea de 1,70 m, greutate 55 kg, constituţie atletică, părul blond tuns scurt, ochi albaştri şi faţă ovală. În momentul dispariţiei, purta un tricou galben, pantaloni negri şi cizme de culoare neagră.

Tot din Adăpostul de Zi şi de Noapte Pentru Copiii Străzii din municipiul Constanţa a plecat voluntar şi minora Iuliana Ionela Voicu, de 15 ani, din Lumina, judeţul Constanţa, în ziua de 24 mai a.c., la ora 19.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

Aceasta are înălţimea de 1,50 m, 35 de kg, constituţie astenică, ten deschis, păr şaten, faţă ovală şi ochi căprui. La momentul dispariţiei purta pantalon blue-jeans de culoare albastră, tricou portocaliu, ghete de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii