Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre pune la bătaie două miliarde pentru vopsirea epavelor

ro

19 May, 2011 02:59 3620 Marime text
cap_6.jpgAdministraţia condusă de Radu Mazăre se pregăteşte să repare epavele navale amplasate cu scop decorativ în puncte de maximă vizibilitate în oraş.

În acest sens, autoritatea locală a municipiului Constanţa a demarat o procedură de achiziţie de lucrări complete de reparare şi întreţinere a elementelor navale. Procedura de deschidere a ofertelor este programată să aibă loc pe 27 mai, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Constanţa.

epave_epava_2.jpg Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului este de 201.612,84 lei fără TVA, adică de peste două miliarde de lei vechi. Din documentaţia de atribuire aflăm, de asemenea, că vor fi incluse în această procedură de renovare toate vedetele maritime amplasate în municipiul Constanţa, mai exact în zonele Pescărie, gară CFR şi intrările în oraş dinspre localităţile Ovidiu, Mangalia şi Medgidia. De precizat că durata contractului este de 12 luni de la data semnării de către ambele părţi, durata de execuţie a lucrărilor de reparare fiind de maxim 45 de zile. Contractul mai include curăţarea şi vopsirea geamandurii de larg din zona gării CFR, vopsirea ancorei cu lanţ amplasată în piaţeta Perla-Select din Mamaia şi a obeliscului cu elice şi cârmă din zona Dacia. Sursa de finanţare a acestor lucrări este bugetul local. De precizat că de aceste lucrări s-a ocupat în 2009 SC Lider Tex SRL din Medgidia, valoarea de atribuire a contractului fiind de 163.503,34 lei fără TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Partizanu 19 May, 2011 07:55 Presupun ca se v-a face si un inventar la elicii. Iar cele care lipsesc dupa paza Drogatului vor fi inlocuite cu unele de lemn.