Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru Dacor Plast SRL

ro

21 Sep, 2018 00:00 1975 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit un contract privind lucrări de reparaţii curente la unele obiective amplasate în municipiu şi în staţiunea Mamaia.
Obiectul contractului îl reprezintă menţinerea mobilierului urban în stare bună de funcţionare, totodată fiind vizate şi aspecte estetice pentru asigurarea imaginii Constanţei.
 
Lucrările de reparaţii, în trei loturi, vizează mobilierul urban, locurile de joacă, estacada, elemente navale şi cişmelele stradale amplasate în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia. Valoarea contractului nr. 146253/04.09.2018 este de 159.087 de lei.
Câştigătoare este societatea Dacor Plast SRL, cu sediul social în Constanţa.

Dacor Plast SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înregistrată în anul 2003 şi este deţinută de Ioan Dan Murariu şi Camelia Murariu. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii“, este Ioan Dan Murariu.

Dacor-Plast SRL a câştigat şi contractul privind efectuarea lucrărilor de reparaţii la adăpostul pentru câini fără stăpân.

Vă reamintim că, în 2016, Dacor-Plast SRL a intenţionat să ridice un imobil P+2E cu destinaţia de locuinţe colective în Constanţa. Mai precis, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 211. Doar că dorinţa investitorilor nu a fost compatibilă cu cea a municipalităţii. Firma a primit certificat de urbanism, dar nu i s-a permis să îşi ducă planul la final deoarece nu se încadra în funcţiunea aprobată conform PUG. Urbaniştii din cadrul Primăriei Constanţa au susţinut că oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificările şi completările ulterioare, art 32.

Totodată, în noiembrie 2015, firma anunţa că vrea să ridice două blocuri cu câte un etaj undeva în Constanţa, după ce obţinuse, pe data de 16 noiembrie 2015, de la Primăria Municipiului Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 2083, cu obiectul „Construire două imobile P+1E hale servicii şi activităţi manufacturiere, împrejmuire teren“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii