Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita Estivala pentru copiii defavorizati din Mangalia

ro

27 Jun, 2009 02:54 5872 Marime text
salvati_poza.jpgFiliala Mangalia a Organizaţiei „Salvaţi Copiii" lansează în această vară, în premieră, proiectul „Grădiniţa Estivală". Programul este oferit copiilor cu situaţie materială precară din Cartierul M.I. Dobrogeanu, cărora le vor fi oferite, pe lângă orele de pregătire pentru clasa I, rechizitele necesare şi masa de prânz. „Programul educativ este realizat în parteneriat cu Şcoala Generală nr. 1 din Mangalia, unde cei 40 de copii defavorizaţi vor urma cursurile de la 15 septembrie. Ei vor fi pregătiţi de educatorul Şcolii „Step by Step", Gabriela Tănase, şi vor avea astfel posibilitatea să îi ajungă din urmă, în ceea ce priveşte materia studiată, pe colegii de la celelalte grădiniţe, ce vor merge anul acesta la şcoală", ne-a declarat preşedintele „Salvaţi Copiii", Elena Alexe.

Tot organizaţia din Mangalia va oferi, ca în fiecare an, o tabără gratuită pentru patru copii defavorizaţi, care vor pleca, timp de o săptămână, la Arbănaşi, judeţul Buzău, însoţiţi de un cadru didactic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 09 Apr, 2011 22:42 Eu am cantat impreuna cu colegii mei la casa de cultura din mangalia pentru fundatia "salvati copiii" si am optinut premiul 1 pentru cel mai bun cantec!Eu am ajutat acesti copii si asta ar trebui sa faci si tu!