Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract nou între SC RAJA SA şi asociaţiile de proprietari (galerie foto)

ro

02 Sep, 2011 00:00 2563 Marime text
cap_2.jpgCele 1.300 de asociaţii de proprietari din municipiul Constanţa vor încheia un nou contract cu RAJA SA până la sfârşitul anului

Aproximativ 40 de preşedinţi de asociaţii de proprietari din municipiu au participat, ieri, la o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai furnizorului de apă RAJA SA Constanţa, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Poliţiei. Scopul întâlnirii a fost noul contract pe care asociaţiile de proprietari trebuie să-l încheie cu SC RAJA SA. „Cele 1.300 de asociaţii de proprietari din municipiul Constanţa trebuie să încheie un nou contract cu RAJA SA până la sfârşitul anului. Potrivit noului contract, responsabilitatea preşedintelui asociaţiei de proprietari este mai mare. Adică SC RAJA SA poate da în judecată preşedintele asociaţiei pentru datoriile locatarilor. De aceea, noi cerem reformularea acestui punct.

RAJA_-_dezbatere_asociatii_de_proprietari_2.jpg

Adică preşedintele să nu fie dat în judecată ca persoană fizică, ci să reprezinte asociaţia de proprietari", a explicat Marcel Dragu, preşedintele Uniunii Judeţene a Asociaţiilor de Proprietari. La rândul lor, reprezentanţii SC RAJA SA au precizat că vor accepta modificările propuse de preşedinţii asociaţiilor de proprietari. În ceea ce priveşte sezonul rece, Marcel Dragu a precizat că întreţinerea va fi mai scumpă. „Cei care şi-au izolat termic blocurile şi au montat repartitoare pe branşamente vor scăpa mai uşor. Spre exemplu, un bloc de zece etaje, cu 60 de apartamente, plătea 120 de gigacalorii pe lună. Când s-a montat un branşament, consumul s-a redus la 50 de gigacalorii pe lună. Iar când blocul a fost izolat termic, consumul s-a redus la 29 de gigacalorii pe lună", a mai explicat Marcel Dragu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii