Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor la Universitatea Ovidius „Nu am niciun logodnic. Am un prieten şi atât"

ro

21 Aug, 2012 01:49 4197 Marime text
cap_3.jpgCătălina Ponor, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, a primit ieri, de ziua ei, o diplomă de merit din partea Universităţii Ovidius din Constanţa.

„Cătălina este absolventă a Universităţii Ovidius, atât la studiile de licenţă, cât şi cele de masterat. Ea a promovat nu doar România, dar şi instituţia noastră de învăţământ, deoarece în CV dumneaei scrie ce universitate a absolvit. În aşa fel, Universitatea Ovidius a devenit cunoscută în toată lumea. Îi înmânăm, chiar de ziua ei, o diplomă de merit şi o medalie din partea Universităţii şi o aşteptăm la studiile de doctorat. De asemenea, Cătălina şi-a exprimat dorinţa de a urma şi studiile la Facultatea de Ştiinţe Economie, învăţământ la distanţă. O aşteptăm cu drag, ca să înveţe cum să investească banii pe care i-a câştigat", a declarat prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii Ovidius, care i-a înmânat o diplomă de merit pentru promovarea sportului românesc în lume şi a Universităţii Ovidius. De asemenea, rectorul Dănuţ Tiberius Epure i-a înmânat sportivei şi medalia jubiliară, realizată cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Universităţii Ovidius.

ponor.jpg

La rândul ei, Cătălina Ponor a povestit că foarte puţină lume a crezut în ea, după patru ani de pauză. „Puţini au crezut în şansele mele, după patru ani de pauză. Dar după multă muncă am reuşit. Acum vreau să mă relaxez. Aseară (n.r duminică seara.), mi-am sărbătorit ziua de naştere cu prietenii. Am primit foarte multe cadouri, dar nu am reuşit încă să le deschid. Ce pot să-mi mai doresc? Sănătate, pentru că restul vine de la sine", ne-a dezvăluit Cătălina, care a ţinut să precizeze că nu are niciun logodnic, aşa cum s-a speculat în presă. „Nu am niciun logodnic. Am un prieten şi atât", a subliniat sportiva constănţeană.

La 25 de ani, Cătălina este multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică. Gimnasta a anunţat înaintea JO de la Londra că ar urma să-şi încheie cariera, dar după revenirea acasă a spus că se mai gândeşte şi că este posibil să participe la Campionatele Mondiale din 2013.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii