Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanţă distrusă (video)

ro

14 Apr, 2011 03:43 2053 Marime text
accident_icil1.jpg

O femeie care a tăiat cu maşina linia continuă a fost lovită în plin de o ambulanţă care circula regulamentar. În urma impactului aceasta a fost rănită, iar autoturismul distrus. Şi ambulanţa, care din fericire nu transporta niciun pacient, va avea nevoie de reparaţii.

Accidentul a avut loc in dreptul unui complex comercial din Constanţa, într-o zonă intens circulată. Ambulanţa se întoarcea de la Spitalul Judetean, unde lăsase un pacient şi se îndrepta spre bază.

Femeia aflată la volan a vrut să întoarcă pe linia continuă. A fost lovită în plin de ambulanţă şi s-a ales cu multiple traumatisme. Autoturismul a fost şi el distrus, iar ambulanţa va avea nevoie de reparaţii.

Poliţiştii de la rutieră spun că ambulanţa circula regulamentar, iar vinovat de accident este şoferul maşinii care nu a respectat marcajul continuu.

Femeia s-a ales cu permisul suspendat, aşa că în următoarele 30 de zile va fi pieton. Martorii spun că în zona în care a avut loc accidentul, astfel de evenimente rutiere au loc frecvent pentru că şoferii taie fără a ţine cont de nimic linia continuă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii