Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune... de doi lei (video)

ro

23 Apr, 2011 02:07 2077 Marime text
razie_piata3.jpg

Control de tot râsul în pieţele constănţene. În apropierea sărbătorilor pascale poliţiştii au încercat să desfăşoare o acţiune de verificare a comercianţilor, cu ajutorul inspectorilor de la Direcţia Sanitar Veterinară. Acţiunea nu a avut însă rezultatul scontat şi asta pentru că inspectorii DSV i-au aşteptat pe oamenii legii minute în şir. În tot acest timp comercianţii care nu erau tocmai în regulă au reuşit să se facă nevăzuţi.

Controlul ar fi trebuit să înceapă la ora 10. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare i-au aşteptat însă pe poliţişti aproape o jumătate de oră.

În tot acest timp, comercianţii care nu erau în regulă sau vindeau carne de miel la negru au dispărut. Cumpărătorii sunt extrem de nemulţumiţi de haosul format în pieţele constănţene, mai ales că, spun ei, dacă vrei să cumperi un miel bun trebuie să mergi pe străzile lăturalnice.

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au desfăşurat controale în pieţe aproape zilnic, însă acţiunea desfăşurată alături de poliţie nu a avut deloc rezultatul scontat. Dacă oamenii legii ar fi fost punctuali, situaţia ar fi fost cu totul alta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii