Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telegraf Mamaia. Fashiontv Summer Festival. Cea mai mare şi cea mai fashion petrecere de pe litoral!

ro

03 Aug, 2011 08:06 1192 Marime text

Cel mai fashion om politic al României, recunoscut ca atare la ediţia 2009 a Fashion Summer Festival, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, ieri, deschiderea în acest weekend a celui mai aşteptat eveniment al verii la malul mării, Fashiontv Summer Festival 2011. Înconjurat de fete frumoase, în piaţeta Cazinoului din Mamaia, unde trăsese şi carul alegoric cu animatoarele care au transpus turiştii în atmosfera fierbinte a Carnavalului de la Rio, Mazăre i-a invitat pe toţi cei prezenţi la „cea mai mare şi cea mai fashion petrecere de pe litoral". Fashiontv Summer Festival se va desfăşura de vineri până duminică, de la ora 21.00, în piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia.

Publicului estival dornic de distracţie maximă şi show-uri de calitate i se pregătesc defilări de modă pe un podium de 50 de metri, cu creaţii semnate de Mihai Albu, Cătălin Botezatu şi Laura Olteanu, concursuri de miss - celebrul „Miss Litoral" -, dar şi petreceri şi multe alte surprize.

Radu Mazăre a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui festival de ţinută: „Vreau să le mulţumesc celor care ne ajută. Vreau să le mulţumesc designerilor, vreau să le mulţumesc celor de la Fashiontv, reprezentantului Nelu Mirea, vreau să le mulţumesc deţinătorilor de cluburi care fac un efort, vreau să le mulţumesc hotelierilor care ni s-au alăturat. Este un eveniment de foarte mare anvergură, cu scenă amplă, cu muzică, cu foarte multe lumini şi cu nişte cheltuieli infime din partea Primăriei. Primăria Constanţa susţine acest eveniment cu nici mai mult, nici mai puţin decât 20.000 de euro".

Cluburile „se mută" în Piaţeta Cazinoului. „Putem spune că e un fel de avanpremieră pentru carnavalul de anul viitor. Fiecare club îşi va face propriul car alegoric, se va prezenta cu animatoare, DJ, muzica lor şi vom participa cu toţii, cum am văzut eu în alte ţări. Nu vreau ca de acum, la cluburi şi la distracţie, să vină numai tineri. Nu. Vreau să fie o petrecere-bucurie pentru toată lumea, aşa cum se spune, de la ţâţă la barbă albă", a completat primarul Constanţei.

Mega-petreceri. În fiecare seară, după prezentări de modă şi concursuri vor avea loc petreceri. „Se vor prezenta cluburile din staţiunea Mamaia, după care ultimul club care se prezintă va rămâne şi va face o petrecere în toată Piaţa Cazinoului cu absolut toată lumea care vine aici, care va putea să se bucure şi să înţeleagă ce înseamnă bucuria de a dansa şi de a-ţi petrece vacanţa într-o staţiune cu fete, cu distracţie, cu voie bună, aşa cum avem nevoie la un moment dat, cel puţin o dată pe an, pentru că altfel viaţa noastră este grea", a subliniat primarul Constanţei. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de NeptunTV, dar şi pe Youtube, iar ulterior, pe Fashiontv International.

„Pe Băsescu îl invită madam' Udrea să-i arate frunza". Întrebat de jurnalişti dacă îl va invita şi preşedintele Traian Băsescu la acest eveniment, Mazăre a răspuns: „Pe Băsescu nu l-am invitat, îl invită madam' Udrea să-i arate frunza".

Premii fashion, „Miss Litoral" şi „Most Liked Model Awards". „Vrem să încurajăm turismul de pe litoral, de aceea vom premia cele mai fashion locaţii de la malul mării. Vom realiza, în colaborare cu Facebook International, un concurs care a fost lansat anul acesta la Festivalul de la Cannes, „Most Liked Model Awards", unde se vor înscrie concurente din toate ţările din zona Mării Negre. Premiile se anunţă a fi în valoare de 100.000 de euro", a spus directorul de marketing al Fashiontv România, Andreea Severa. Nu va lipsi nici tradiţionalul şi ispititorul „Miss Litoral", pentru care înscrierile se fac până vineri, la ora 16.00, la Hotelul Palm Beach din Mamaia.

Albu aduce „Echilibrul", în Mamaia. Prezent ieri la nonconformista conferinţă de presă din piaţeta Cazinoului, creatorul Mihai Albu s-a arătat extrem de încântat de prezenţa sa la Mamaia. „Am stabilit cel de-al doilea record mondial chiar aici, în Mamaia. Sunt foarte mândru că am prezentat în Mamaia colecţii de... colecţii, ani la rând. De data aceasta propun o colecţie de toamnă-iarnă, „Echilibru", spectaculoasă: costume, accesorii foarte înalte", a spus creatorul de modă Mihai Albu. Acesta a caracterizat şi ţinuta primarului Mazăre: „extravagantă şi originală". „Îl pune în valoare", a adăugat el.

Atent cu frumoasele din jurul său, Mazăre a îngenuncheat în faţa câştigătoarelor concursurilor de Miss Cosmote şi Miss România 2009, pentru a le lăsa să vorbească cu presa şi pentru a fi filmate. „Întotdeauna îngenunchem în faţa femeilor", a spus el, cu zâmbetul pe buze. Apoi, a invitat fetele din carul alegoric să se alăture frumoaselor care i-au fost alături, pentru a dansa pe ritmuri fie

www.telegrafonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii