Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizie a luat tribunalul în dosarul privind falimentul Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct)

ro

20 Jun, 2023 10:37 1535 Marime text
 
 
 
  • Telegraf Advertising SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.
 
 
Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul privind falimentul SC Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct)
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 16 octombrie 2023, pentru continuarea procedurii.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 mai 2023, Telegraf Advertising SRL îi are ca asociați pe Sorin Gabriel Strutinsky, cu 72 % din capital, și pe defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, cu 28 % din capital.
 
Telegraf Advertising SRL - a avut în trecut mai multe contracte publice - iar pentru anul 2023 a declarat un profit net de 1.874 de lei.
 
În trecut, Telegraf Advertising SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.811,29 lei, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.   

Lichidatorul judiciar este Dovîncescu IPURL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Pescăria Populară, din Năvodari, ar putea intra în faliment!
 
Oficial!
Lenix Trading SRL, controlată de Ionel Hașoti, a intrat în insolvență!

 
Finanțele Publice din Constanța solicită insolvența General Engineering Petrolium SRL
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii