Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa PDL Constanta, in vacanta

ro

03 Aug, 2011 11:45 780 Marime text

Organizatia judeteana a PDL Constanta a intrat in vacanta, de aproape o luna de zile nici o sedinta de Birou Permanent Judetean nu a mai fost convocata de presedintele Christian Gigi Chiru.

Potrivit purtatorului de cuvant al organizatiei, consilierul judetean Mihai Petre, „intr-un fel, da, suntem in vacanta...". „N-am intrunit un BPJ ca sa spunem ne vedem peste o luna, dar se subintelege ca vara ne intalnim mai rar, respectiv daca sunt evenimente deosebite; si cum vara nu prea sunt, vedem si noi cum si cand ne intalnim", sustine Mihai Petre.

In aceste conditii, mult asteptatul subiect al evaluarilor propuse de presedintele Gigi Chiru ramane pentru... alta data; dupa vacanta, atunci cand liderii se intorc mai odihniti si vor putea sa analizeze cu mult mai multa exactitate activitatea colegilor lor, directori numiti politic in fruntea institutiilor deconcentrate. Un lucru este cert, nimeni nu va scapa de evaluare. Ideea a fost sustinuta de liderul PDL Constanta de fiecare data cand a avut vreo opinie publica de exprimat, desi sefii de la Bucuresti i-au spus la un moment dat ca se grabeste cu acest proiect al evaluarilor. „Evaluarile se vor realiza! Nici un director democrat - liberal nu va ramane neevaluat politic de catre Biroul Permanent Judetean. Este posibil ca urmatoarea evaluare sa aiba loc spre sfarsitul lunii august intrucat in aceasta perioada, fie o parte a membrilor BPJ, fie o parte a directorilor este plecata in vacanta. Nu ar fi normal sa procedam la evaluarea unor directori in lipsa acestora de catre, poate jumatate din Biroul Permanent Judetean care se afla in localitate. Incercam sa gasim perioada potrivita ca toti directorii si un numar cat mai mare de membri ai BPJ sa fie prezenti la sedinta in cauza", sustine si purtatorul de cuvant al PDL Constanta, Mihai Petre, vizavi de subiectul evaluarii directorilor.

Altfel spus, pana spre sfarsitul lunii august, directorii politici ai PDL Constanta pot sta linistiti ca nimeni nu sa gandeste la completarea chestionarelor de evaluare, ci doar la vacanta...

Amintim ca, la inceputul lunii iunie, o parte a directorilor numiti politic de PDL Constanta a trecut prin... focurile evaluarii, iar pentru doi dintre acestia BPJ a retras sprijinul politic. Este vorba despre directorul Directiei Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral, Marian Mitrea si fostul director al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca, Romulus Florin Minca, caruia ii expirase si mandatul pentru aceasta functie.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii