Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber „Uite! Ăştia au ajuns să facă chetă pentru Cazinou“

ro

03 Aug, 2011 11:37 863 Marime text

Consilierul local din partea PNL, Ovidiu Cupşa, spune că ideea contului deschis pentru reabilitarea Cazinoului este mai mult o metodă de a trage un semnal de alarmă, decât o modalitate reală de reabilitare a clădirii.

Membrul PNL din cadrul CLM Constanţa, Ovidiu Cupşa, a declarat că acţiunile campaniei „100 de zile pentru 100 de ani" a Asociaţiei Absolvenţilor de la UMC se vor axa, în perioada imediat următoare, pe urmărirea promisiunilor făcute de către participanţii la masa rotundă de vineri. Întrebat câţi bani

s-au strâns în contul deschis pentru reabilitare, Cupşa a menţionat că acesta va fi verificat în următoarele zile, dar a amintit că la prima verificare, adică la patru zile de la anunţarea existenţei, încă nu era depus niciun ban. Totuşi, consilierul liberal a menţionat că în eventu-alitatea în care nu s-ar strânge foarte multe fonduri, acest lucru nu ar fi un motiv de disperare. Ovidiu Cupşa a explicat că motivul principal pentru care a fost deschis acest cont a fost acela de a trage un semnal de alarmă şi de a alerta instituţiile şi autorităţile locale cu privire la necesitatea luării unor măsuri pentru clădirea Cazinoului.

„Aţi observat că nu am pus mare accent pe cont şi nu l-am menţionat la toate întrevederile. Scopul nostru principal a fost acela de arăta că este necesară implicarea reprezentanţilor instituţiilor şi colaborarea dintre membrii partidelor, indiferent de culoare politică! Am lansat ideea cu contul pentru a speria oamenii şi autorităţile să spună: «Uite! Ăştia au ajuns să facă chetă pentru Cazinou»", a menţionat consilierul PNL.

Referitor la întrevederea de vineri, Cupşa a declarat că, în ciuda disputelor care au avut loc, aceasta a fost „foarte constructivă". Liberalul a specificat că Asociaţia şi-a atins scopul de a stabili o agendă comună pentru toate părţile implicate privind destinul Cazinoului. Cupşa a specificat că, în perioada imediat următoare, membrii Asociaţiei Absolvenţilor UMC vor monitoriza angajamentele pe care fiecare persoană în parte şi le-a luat cu privire la situaţia Cazinoului.

„Succesul acestei acţiuni a fost acela că am ajuns într-un punct în care nimeni nu mai era dispus să moară cu dreptatea în mână. În plus, m-am bucurat foarte tare pentru că am văzut că toţi invitaţii şi-au arătat preocuparea, chiar dacă aveau puncte de vedere diferite. În perioada următoare, una dintre acţiunile noastre va fi aceea de monitorizare a angajamentelor luate de fiecare participant în parte. De asemenea, peste câteva zile vom verifica contul şi vom face public extrasul acestuia pentru ca oamenii să poată vedea câţi bani s-au strâns", a declarat, pentru Cuget Liber, Ovidiu Cupşa.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii