Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Si Manuela Mitrea este interesata de depozitul de la Navodari

ro

14 Apr, 2010 02:54 1723 Marime text
cap_6.jpgDupă ce ieri aduceam în prim plan că senatorul PNL, Puiu Haşotti, a transmis ministrului Mediului, Laszlo Borbely, o interpelare vizavi de construirea depozitului de deşeuri de la Năvodari, pe 7 aprilie şi deputatul PSD de Constanţa, Manuela Mitrea, a cerut un punct de vedere în ceea ce priveşte acest obiectiv care urmează a fi realizat. Interpelarea parlamentarului constănţean a fost înregistrată la Camera Deputaţilor abia pe 12 aprilie.

Subiectul construirii depozitului de deşeuri în apropierea Năvodariului este pe cale să ajungă subiect de interes naţional. În urma protestelor la care au participat mii de năvodăreni dar şi a dezbaterii publice pe această temă, subiectul a ajuns în atenţia a doi parlamentari constănţeni, a liberalului Puiu Haşotti şi a social-democratei Manuela Mitrea.

Cea din urmă a transmis ministrului mediului, după interpelarea pe care a făcut mai întâi colegul său de la Senat, o adresă prin care solicită un punct de vedere în legătură cu poziţia pe care o are faţă de acest subiect. Mitrea susţine că ridicarea unui asemenea centru de deşeuri care ar urma să depoziteze sodă caustică şi calcinată, mercur, deşeuri de la industria fotografică, industria petrolieră, deşeuri de minerit, nu ar fi benefic pentru litoralul Mării Negre şi nici pentru locuitorii zonei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Veronica 14 Apr, 2010 00:47 Bai criminali Pd_isti v-ati asociat cu mazaroii sa omorati Navodariul.Otraviti litoralul si un oras de 40.000 de locuitori pentru bani? Mafiotilor !