Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța, parteneri ai evenimentului “VIN la mare”. George Măndilă - „Nu mai putem merge pe ideea că afară e vopsit gardul și înauntru leopardul”

ro

14 Jun, 2024 16:35 633 Marime text
Specialiștii din industria Horeca, Turism și Ospitalitate de pe Litoral s-au reunit la un Eveniment unic: “VIN la mare”, ce a avut loc Vineri, 14 Iunie. Parteneri Strategici ai Evenimentului sunt: Organizația de Management al Destinației Județului Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.
 
“VIN la mare”, este evenimentul în care arta ospitalității se împletește cu pasiunea pentru vin și gastronomie și tradițiile viticole ale Dobrogei. Acest eveniment nu este doar o conferință pentru specialiști HORECA, ci o călătorie culturală și senzorială ce vă invită să explorați bogăția și diversitatea vinurilor românești, într-un cadru prietenos și plin de inspirație.
 

„Nu mai putem merge pe ideea că afară e vopsit gardul și înauntru leopardul. Hotelierii trebuie încurajați să țină deschise unitățile din mai în septembrie. De exemplu, în septembrie, apa mării este caldă, iar perioada este mult mai liniștită. Cei îndrăgostiți de mare pot face plimbări romantice.

La rândul lor, hotelierii trebuie să ofere și ei condiții de petrecere a timpului liber Noi avem norocul că suntem aproape de Constanța, turiștii cazați la Mamaia ajung imediat în oraș.

Dacă ne dorim mărirea sezonului estival, hotelierii trebuie să beneficieze de facilități fiscale, pentru că, dacă nu fac profit, închid”, a declarat George Măndilă, președinte OMD MAMAIA CONSTANȚA,  în timpul conferinței de la malul mării.

 
 
În cadrul conferinței, personalități importante din turism au dezbătut subiecte actuale și necesare, ce vin ca suport în dezvoltarea afacerilor din turismul de pe litoral: tendințele actuale și viitoare ale industriei, sustenabilitatea, soluții pentru extinderea sezonului pe litoral, prin experiențe gastronomice și degustări de vin, digitalizarea afacerilor, influența tehnologiei și inteligenței artificiale în turism, provocările operatorilor de pe litoral, networkingul antreprenorial, etc. Participanții au descoperit astfel cum să folosească cele mai recente instrumente pentru a atrage mai mulți clienți și cum să crească volumul de vânzări.
 
 
Moderator a fost Călin Ile – Managing Partner Premier Hospitality și Președinte de onoare F.I.H.R. Invitați în calitate de vorbitori sunt:
 
– Dragoș Anastasiu – Președinte Grup Eurolines & Investitor în Turism
– Radu Savopol - Președinte H.O.R.A. și Co-Fondator Lanțul de Cafenele 5 to Go
– George Mandilă – Președinte O.M.D. Mamaia-Constanța
– Sebastian Ionuț Puznava - Președinte Patronatul MAREA Mamaia-Constanța & Vice-Președinte Board FIHR & Vice-Președinte O.M.D. Mamaia-Constanța
– Iuliana Tasie – Vicepreședinte O.P.T.B.R. și Director Hotel Europa – Ana Hotels
– Iulian Beiu – Managing Director Accent DMC
– Tudor Galoș – Consultant Digital Marketing și Fondator Galoș Consulting
– Alexandru Bobe - Prorector al Universității Ovidius Constanța
– Diana Slav - Ghid local și Somelier
 
Cocktail & Socializare & Degustare Vinuri: Celebrăm Vinul și Gastronomia

După conferință, participanții sunt invitați să savureze o gamă variată de vinuri de la cramele locale, să descopere gastronomia locală și să se bucure de o atmosferă vibrantă, plină de pasiune și creativitate. Este o ocazie rară de a întâlni somelieri, producători de vin, de a înțelege povestea din spatele fiecărui pahar și de a experimenta tradiția și inovația care definesc peisajul viticol dobrogean.
 
“VIN la mare” se adresează cunoscătorilor și profesioniștilor în turism, care împărtășesc o iubire pentru cultura bunăstării culinare și a vinului. Este o ocazie de a experimenta, de a învăța și de a se bucura de compania altora care împărtășesc aceleași pasiuni. Vinurile Dobrogei, cu o paletă aromatică complexă și o identitate inconfundabilă, vor fi vedetele acestui eveniment .
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii