Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sefii PD-L de deconcentrate trebuie sa aplice programul de guvernare in colegii

ro

05 Aug, 2009 02:37 981 Marime text

mircea_banias_01.jpgÎn urmă cu mai bine de două săptămâni, liderul organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Mircea Banias, anunţa că toţi directorii de deconcentrate se vor ocupa de câte una sau mai multe organizaţii locale din judeţ.

Începând din această lună, câte trei directori de instituţii deconcentrate se vor ocupa de buna administrare a fiecărui colegiu în parte.

Scopul pe care această nouă metodă îl vizează face referire la pregătirea terenului pentru alegerile prezidenţiale.

Decizia a fost luată la începutul lunii iulie, în cadrul unei şedinţe de lucru cu toţi şefii de instituţii de deconcentrate democrat-liberali din municipiu. 

Dacă iniţial se stabilise ca şefii de deconcentrate desemnaţi să se ocupe de creşterea notorietăţii partidului în judeţ urmau a întocmi şi înainta un raport de activitate la sfârşitul lunii, în urmă cu câteva zile, membrii Biroului Permanent Judeţean au refăcut decizia. După ce şi-au exprimat opinia în funcţie de preferinţe, de care organizaţii locale vor să se ocupe, s-a decis ca cei aproximativ 30 de directori de deconcentrate şi companii naţionale să se îngrijească, în grupuri de câte trei, de câte un colegiu uninominal în parte. „Fiecare colegiu are câte un coordonator care se va ocupa, împreună cu cei trei directori nominalizaţi pe fiecare colegiu, dar şi cu unii colegi din Biroul Permanent Judeţean, de punerea în aplicare a programului de guvernare, dar şi de pregătirea alegerilor prezidenţiale", a declarat liderul PD-L, Mircea Banias. S-a decis, de altfel, ca raportarea să se facă la mijlocul lunii pentru luna precedentă. „Începem să vedem cum merge de la mijlocul lunii august. Eu am speranţe că lucrurile vor decurge aşa cum trebuie", a mai adăugat Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii