Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria şi Consiliul Local Poarta Albă dăruiesc de Crăciun

ro

17 Dec, 2010 00:00 1894 Marime text

Poarta_Alba_Vasile_Delicoti.jpgŞi copiii din comuna Poarta Albă vor primi daruri cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă.

Spiritul Crăciunului se va face simţit, printre cei mai mici locuitori ai comunei, marţi, 21 decembrie, la serbarea de Crăciun. Moşul va poposi încărcat de daruri la Căminul cultural din localitate, unde va avea loc spectacolul. Primăria şi Consiliul Local Poarta Albă au pregătit 752 de cadouri, pentru toţi copiii din comună. Nu doar copiii din localitatea Poarta Albă s-au pregătit să-l întâmpine pe Moşul cu poezii, cântece şi colinde, ci şi cei de la grădiniţă şi de la clasele I-IV din Poarta Albă Nord, care au organizat şi ei un spectacol la Căminul cultural din localitatea lor. Administraţia locală din Poarta Albă a oferit daruri, constând în alimente, şi bătrânilor din comună cu venituri mici sau fără venituri.

Şi comuna Poarta Albă s-a pregătit pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Pe străzi au fost deja montate ornamente luminoase. "Suntem mulţumiţi de faptul că am finalizat în această lună asfaltarea curţii Şcolii Poarta Albă, pe care sper să o şi reabilităm la anul, cu fonduri obţinute prin Programul Operaţional Regional. Anul viitor, vom avea ca priorităţi, de asemenea, realizarea sistemului de canalizare şi asfaltarea drumurilor. Sperăm ca în 2011 să se construiască şi grădiniţa cu orar prelungit", ne-a declarat primarul Vasile Delicoti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii