Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL desemneazã reprezentanţi pentru referendum, de frica fraudelor Ce pronostic dau pedeliştii pentru referendumul lui Nicuşor

ro

22 Oct, 2011 01:00 2707 Marime text
10_referendum_referendum.jpgPedeliştii constãnţeni spun cã referendumul pe care autoritãţile judeţene l-au propus pentru 6 noiembrie, pentru a vedea dacã vor sau nu constãnţenii sã se desfiinţeze judeţul, are slabe şanse de reuşitã întrucât populaţia îşi exprimã nemulţumirea faţã de o problemã prin neprezentarea la vot. „Referendumul nu este necesar. Dacã prefectul va da într-adevãr un ordin de organizare a referendumului, ne vom supune şi noi, ca celelalte partide, şi vom desemna reprezentanţi în secţiile de votare", a spus Chiru.

Liderul organizaţiei municipale, Maria Stavrositu, spune în schimb cã nu este de acord cu referendumul organizat de Consiliul Judeţean Constanţa condus de Nicuşor Constantinescu în primul rând pentru cã din varã şi pânã acum costul organizãrii scrutinului s-a mãrit de cinci ori. „Tema propusã de autoritãţile judeţene nu este în interesul cetãţenilor. Aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii, oamenii şi-au manifestat nemulţumirea neieşind la urne".

ªi Tudorel Calapod, secretarul general al BPJ a venit cu propunerea, în întâmpinarea eventualelor fraude de care se tem, sã desemneze reprezentanţi în toate secţiile de votare. „Vrem sã ştim cã procentul de prezenţã la vot este corect, nimic altceva. Vom fi de acord cu desemnarea de reprezentanţi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii