Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei „Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am dorit pentru aceasta viata"

ro

03 Aug, 2009 00:53 1215 Marime text

cap_5.jpgLa cei 42 de ani pe care i-a împlinit astăzi, primarul Năvodariului, Nicolae Matei, este de părere că, la acest moment, „Dumnezeu nu mai are nicio datorie faţă de mine".

Suprapusă cu încheierea manifestărilor dedicate Zilelor Năvodariului, aniversarea primarului Nicolae Matei se anunţă una pe cinste, chiar dacă vârsta celebrată nu prea este pe placul acestuia. „N-aş spune că aniversarea este un prilej de bucurie, pentru că eu nu prea m-am împăcat cu faptul că am peste 40 de ani. Dar viaţa merge înainte", a apreciat şeful administraţiei năvodărene.

Cât despre realizările pe care le are, până la acest moment, pe toate planurile vieţii, Matei susţine mândru că „are tot ce şi-a dorit vreodată": „O familie fericită, doi copii superbi, o soţie mai mult decât înţelegătoare, avere mai mult decât îmi trebuie şi mai mult decât mi-am dorit". În ceea ce priveşte mediul politic în prim planul căruia se află, la mai bine de  un an de când a preluat conducerea oraşului, Matei este mulţumit de câte a făcut până acum. „M-am implicat mai mult decât oricine în administraţia locală şi am reuşit, cel puţin până acum, să-mi pun amprenta în administrarea oraşului. Dorinţa de a confirma în politică este mai mare decât aceea de a ajunge primar".

Dacă la ocazii de acest gen, cadourile sofisticate vin din toate părţile, primarul năvodărean spune că nu îşi doreşte nimic de la cei care îi vor fi alături în această seară, la complexul turistic de lângă Năvodari. „Nu-mi trebuie nimic material, prietenii să-mi fie aproape şi să fie mulţumiţi. Sunt puţine lucruri care să mă impresioneze, poate doar sentimentele". În ceea ce priveşte invitaţii de seamă care vor fi prezenţi la aniversarea din această seară, primarul Matei nu a vrut să spună prea multe lucruri. „Nu am vrut să politizez evenimentul aniversării mele, însă am dat invitaţii şi colegilor din PSD, PD-L şi PNL".

Zilele Năvodariului, o reuşită absolută

Evenimentele dedicate zilelor oraşului au asaltat Năvodariul cu turişti, ceea ce nu a putut fi decât pe placul organizatorilor şi a iniţiatorului manifestărilor, primarul Nicolae Matei. „A fost foarte multă lume în cele două zile. Pentru anul viitor am în plan să desfăşor evenimentul prin Asociaţia Comunelor şi să atrag astfel cât mai mulţi turişti. Însă, în paralel, trebuie să vin şi cu condiţii administrative mai bune. Trebuie să dăm culoare oraşului!", a conchis şeful administraţiei din Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii