Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias „Pana la inceputul lunii iulie tinem alegerile la judet"

ro

20 Apr, 2010 03:34 1591 Marime text
cap_6.jpgBiroul Permanent Naţional al PDL a stabilit ieri calendarul alegerilor interne în partid, proces care se derulează în paralel cu un recensământ al membrilor democrat liberali.

BPN urmează să stabilească, săptămâna viitoare, data exactă a alegerilor pentru Birourile Permanente Judeţene. „Sunt 13 organizaţii judeţene care au obţinut rezultate mai slabe şi unde alegerile se vor muta către sfârşitul anului. Constanţa nu face parte dintre acestea", a precizat liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias.

Biroul Permanent Naţional a stabilit, la propunerea comisiei de organizare a alegerilor, ca între 27 aprilie şi 23 mai să se desfăşoare alegerile la nivelul celor 20.000 de organizaţii de secţii de votare după care, până pe 13 iunie, vor trebui alese Birourile Permanente Locale de la nivelul comunelor şi oraşelor. După această etapă vor fi demarate alegerile în organizaţiile nou înfiinţate, de la nivelul colegiilor parlamentare, conducerile acestora urmând să fie instalate în funcţie până cel târziu la 24 iunie.

Pentru Birourile Permanente Judeţene ale partidului vor fi alese în intervalul 25 iunie - 11 iulie. „Până maxim la începutul lunii iulie vom ţine alegerile la judeţ", a mai adăugat Banias.

Pedeliştii au stabilit ieri să efectueze, concomitent cu desfăşurarea alegerilor, şi un recensământ al membrilor de partid pentru care se vor întocmi alte documente. Potrivit celor susţinute de Banias, la nivelul judeţului Constanţa sunt în prezent 6.000 de membri, însă există posibilitatea ca numărul acestora să fie altul, date fiind neconcordanţele dintre evidenţele de la organizaţia municipală cu cele de la organizaţia judeţeană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 20 Apr, 2010 14:28 Un amic de al meu ,pedelist notoriu,are zilele intunecate,devorate de contadictie care nu vrea sa-l paraseasca.In partidul portocaliu a inceput ,,atrocele razboi'intre ,,bine' si ,,ne bine' ,intre cei ,,buni' si cei ,,ne buni'.Amicul se tot intreaba daca nu cumva aceasta confruntare nonviolenta nu este decit o dezamagire?Eu tot incerc sa-i spun ca totul este o amagire.De ce?Pentru ca ,,binele pedelist'nu ar fi ,,bun'daca ar lua de git ,,nebinele'si l-ar trinti de pamant,ar deveni ,,rau' sau ,,ne bun'.
  • dim 20 Apr, 2010 13:10 eu propun ca delegatia permanenta sa voteze sa se taie pe ascuns fregatele lui mazare plantate aiurea la gara,intrari oras,iar in locul lor sa se aduca borduri si cate o gramada de asfalt!
  • pt.escu 20 Apr, 2010 10:39 Pai nu candideaza Constantin? E acelasi lucru
  • Sile this Millennium 20 Apr, 2010 09:50 1.La Municipiu va cîştga cine s-a implicat în politică cu resurse materiale şi energie debordantă. 2.Municipiu va organiza alezerile pentru judeţ. 3.Conform cutumei cine organizează , deobicei ştie cine cîştigă. 4.Constanţa va scăpa de un listac .
  • escu 20 Apr, 2010 09:40 pacat ca la judet nu candideaza dep. MARIA STAVROSITU ca banias se ducea pe marea neagra cu pescadoarele
  • mihaela 20 Apr, 2010 08:35 Fb,dle Banias,sa se termine odata cu tot zgomotul asta si sa-i puneti la punct pe toti cei care nu vor binele organizatiei.E clar ca BPN-ul va recunoaste meritele si Constanta nu se afla pe lista celor 13.
  • Misu 20 Apr, 2010 00:17 Deci la inceputul lui Iulie la Organizatia judeteana Constanta va fi alt presedinte